pitanje za muške

Ok, jasno je da većina devojaka voli kad dobije neke sitnice za poklon i čak se više obraduje kad zna da se osoba potrudila da nešto napravi, nego da joj kupi zlatnu ogrlicu. Imam dva pitanja.
Prvo: interesuje me kakva je situacija kod muškaraca? Da li volite da vam devojke nešto naprave, nacrtaju (ili nešto slično) ili više volite konkretne poklone?

Drugo: Šta je za vas najbolji poklon? Čemu biste se najviše obradovali?
Ne volim da dobijam poklone. Sve što mi treba odma kupim sam sebi.
Ali ako mora onda ništa pravljeno, konkretan poklon.

Ok, jasno je da većina devojaka voli kad dobije neke sitnice za poklon i čak se više obraduje kad zna da se osoba potrudila da nešto napravi, nego da joj kupi zlatnu ogrlicu. Imam dva pitanja.
Prvo: interesuje me kakva je situacija kod muškaraca? Da li volite da vam devojke nešto naprave, nacrtaju (ili nešto slično) ili više volite konkretne poklone?

Da se nakarminise karminom koji ostavlja tragove pa poljubi listic papira na kojem pise moje ime i volim te, i da mi tako to sa otiskom usana taj papir. Ali najbolje je ovo: zove najbolju drugaricu da fotografise mene i nju: mene obucenog a nju skroz golu, sa nakitom i ukrasom na kosi, kako je drzim oko struka a ona mi naslonila glavu na rame i smijesi se. Pa sto ima veze da je drugarica vidi skroz golu, pa to joj je drugarica, a mene nije ni vidjela golog jer sam ja obucen na toj slici. A i ako joj je drugarica zna o meni iz njene price da volim da drzim za struk i da mi tako nasloni glavu, a i da volim golotinju.

Da se nakarminise karminom koji ostavlja tragove pa poljubi listic papira na kojem pise moje ime i volim te, i da mi tako to sa otiskom usana taj papir. Ali najbolje je ovo: zove najbolju drugaricu da fotografise mene i nju: mene obucenog a nju skroz golu, sa nakitom i ukrasom na kosi, kako je drzim oko struka a ona mi naslonila glavu na rame i smijesi se. Pa sto ima veze da je drugarica vidi skroz golu, pa to joj je drugarica, a mene nije ni vidjela golog jer sam ja obucen na toj slici. A i ako joj je drugarica zna o meni iz njene price da volim da drzim za struk i da mi tako nasloni glavu, a i da volim golotinju.
Pa nije ravnopravno da ona bude gola, a ti ne.

Ono prvo je laž,žene su lihvari,vole zlato,nakit,pare i sva slična sranja koja imaju materijalnu vrednost da se hvale jedna pred drugom.Poklon muškarcu?ne mora ništa,manje će da se razočara.

u oba slučaja svejedno je, ukoliko je od srca...

Pa nije ravnopravno da ona bude gola, a ti ne.
Polovi su ravnopravni ali nisu isti, ne mozes napisati muskarac=zena. Zena ima lijepo tijelo i ona treba da bude gola, a go muskarac nikome nije mnogo interesantan za gledanje, ja mislim i da ne moze biti lijep, ali sigurno ces se sloziti da je zena ljepsi pol i da ona treba da cijeni bas to sto ja ocu da joj pokazem time sto zelim takvu sliku da je ona ono sto je privlacno, umiljato, pozeljno, a ja sam pozeljan i sve to na drugi nacin: time sto sam ja onaj koji joj poklanja svoje strasti prema takvoj zenskoj dusi i takvom zenskom tijelu. I treba da se ponosi sto ima takvog koji se ponosi sto je takvu dusu i tijelo osvojio i koji oce da se vidi da je osvojena tako sto je ona gola za mene i kada ja nisam za nju, znaci osvojena je.
PS. A ko da nas slika ako bi i ja bio go, da me njena drugarica vidi golog? Pa ja ne bi imao nista protiv kada bi ja volio da se slikam go da me njena drugarica vidi golog, ali ona vjerovatno bi... :D

Poslednja izmena:
Ono prvo je laž,žene su lihvari,vole zlato,nakit,pare i sva slična sranja koja imaju materijalnu vrednost da se hvale jedna pred drugom.Poklon muškarcu?ne mora ništa,manje će da se razočara.

Nisu sve žene iste, kao što nisu ni muškarci...

- - - - - - - - - -

Polovi su ravnopravni ali nisu isti, ne mozes napisati muskarac=zena. Zena ima lijepo tijelo i ona treba da bude gola, a go muskarac nikome nije mnogo interesantan za gledanje, ja mislim i da ne moze biti lijep, ali sigurno ces se sloziti da je zena ljepsi pol i da ona treba da cijeni bas to sto ja ocu da pokazem time sto zelim takvu sliku da je ona ono sto je privlacno, umiljato, pozeljno.
PS. A ko da nas slika ako bi i ja bio go, da me njena drugarica vidi golog? Pa ja ne bi imao nista protiv kada bi ja volio da se slikam go da me njena drugarica vidi golog, ali ona vjerovatno bi... :D
Nisam ni ja rekla da je muškarac=žena, ali...
Pa što mora drugarica da vas slika - imaš tajmer, stativ.

Nisu sve žene iste, kao što nisu ni muškarci...

- - - - - - - - - -

Nisam ni ja rekla da je muškarac=žena, ali...
Pa što mora drugarica da vas slika - imaš tajmer, stativ.
Nemam tajmer. :) Zato sto je golu moj drug slikati nece, a ni njen. A tu sliku bih okacio u kuci na zidu, moze da vidi kakva je svako ko udje, ali ne da bude gola pred njim a ipak da je vidi, i ne smije da komentarise ako je ona tu, smije kad smo nasamo.

Teoretski gledano trebalo bi da je bitnija paznja prilikom izbora poklona, njegova umesnost i nacin predavanja, no njegova novcana vrednost.

Ali isto tako bi trebalo njakanja sa Pinkovache da bude ignorisano, pa...

wacom cintiq 24-ka. Nista drugo mi ne poklanjaj.

Back