NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ako bi vam devojka tokom seksa opalila samar jer je to pozelela u napadu strasti, jel bi vam pao, jel bi se sokirali, jel sta....? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja njoj ne bi osto dozan, izvadijo bi joj ga iz usta i onda levi aperkat pa krose preko ruku, ruska skola!
ako bi vam devojka tokom seksa opalila samar jer je to pozelela u napadu strasti, jel bi vam pao, jel bi se sokirali, jel sta....?![]()
Verovatno bih se sokirao, a da li bi mi pao ne znam. Jedino da probam, mada moram priznati da me te nasilne ideje nikad nisu privlacile.ako bi vam devojka tokom seksa opalila samar jer je to pozelela u napadu strasti, jel bi vam pao, jel bi se sokirali, jel sta....?![]()
ako bi vam devojka tokom seksa opalila samar jer je to pozelela u napadu strasti, jel bi vam pao, jel bi se sokirali, jel sta....?![]()
Не би пао, напротив! невероватно би се узбудио, ваљда због тога што исказивање или испољавање силе у физичком облику, се схвата као динамичније, узбудљивије, ватреније поимање секса.ako bi vam devojka tokom seksa opalila samar jer je to pozelela u napadu strasti, jel bi vam pao, jel bi se sokirali, jel sta....?![]()
To je samo zeleno svetlo za malo dinamicniji sex...![]()
oba...ako bi vam devojka tokom seksa opalila samar jer je to pozelela u napadu strasti, jel bi vam pao, jel bi se sokirali, jel sta....?![]()