- Poruka
- 2.176
Ma kontam ja što odvajaju sex od kompletnog odnosa i ističu životinjsku stranu priče, ali ne što je baš krava na tapetu od svih životinja![]()
Krava je sveta životinja i ni u jednom slučaju ne može biti uvreda, nego samo pohvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kontam ja što odvajaju sex od kompletnog odnosa i ističu životinjsku stranu priče, ali ne što je baš krava na tapetu od svih životinja![]()
Da, u IndijiKrava je sveta životinja i ni u jednom slučaju ne može biti uvreda, nego samo pohvala.
Znam, to je i Karleuša izjavila.
Hahahahaha
Jeste i ja sam pročitala da su oni manje inteligentni bolji u sexu
Valjda zato što manje razmišljaju...hahahah
Bilo skoro valjda u Blicu...
Ali i ta strast ide iz glave, ne vredi ništa fizički ako je neko zgodan, lep.... ako vas ne inspiriše.
Moraš da se istripuješ malo da bi bilo zanimljivo, šta god da je fantazija...
Mislim da je sve to pomešano i podjednako bitno.
Plus hormoni, feromoni...
Dobro ste odgovorili svi. Muskarac nikad nije kriv ako ga je zena zavela. Sta on moze, ona ako im dobru guzu on nema vremena misliti da li ona ima muza, zar ne?
Nije kriva ni žena ako je našla boljeg.
Krivi su oni što nemaju karakter, te lažu i petljaju, a nemaju hrabrosti da raščiste sve i postave na pravo mesto. To su beskičmenjaci.
A ovako, situacija je jasna, svako nek bude sa onim s kim mu je bolje.
I ovom ostavljenom je to kao dar sa neba.
Šta će mu žena kojoj nije dovoljno dobar, bolje da nađe neku kojoj će biti najbolji i poseban.
Svaki lonac nađe poklopac.
Zene su skoro uvek krive ali ponavljam skoro uvek, svaka iole skockana zena moze da zavede skoro svakog muskarca bio on ozenjen ili ne..
Shteta shto sigurno josh uvek postoje lije i takvo svrshavanje, nezaobilazna faza verovatno svake zhene, a i mushkaracaDa, u Indiji.
Lisice deluju isto zanimljivo za poređenjeI imaju lepo meko krzno, ali ne znam da li dobro zvuči svršava kao lisica... Hm...