Postoji jedna latinska izreka ( evo ti prevod ) DOBAR **** MIR U KUCI
daj nadji zamenu ako je stari zakazao!!!!
daj nadji zamenu ako je stari zakazao!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto si zasra.la kod njega moraces malo da trpis neke stvari!!!Krisstina:nije meni do njegovog .. meni je stvarno stalo da njega.Qr...mogu naci gde pozelim,ali nije to-to
Krisstina:DOKLE ce to da traje????Ne mogu vise covece,nedostaje mi jaaaaaako
Devilishgirl:snoki manijache![]()
Krisstina:Treba mi vas savet.Bila sam sa jednim deckicem u vezi,zasrala sam situaciju i razisli smo se.Medjutim,meni je i dalje stalo do njega,a i njemu do mene-tako mi se bar cini.Cujemo se povremeno,ali vesto izbegava da se vidimo.Zato jer zna da bismo se pomirili a on ne zeli da pogazi svoju rec,iako sam mu se izvinula mali milion puta.Nebitno,cini mi se da u poslednje vreme malo "popusta" i mislim da bi "pao"sad,moje pitanje je kako da ga pridobijem?Komunikacija nam je bas bila slaba,jedino u cemu smo se slagali jeste...
Razmislajm da mu posaljem porukicu (bas mi nesto nedostaje veceras,pproradila mi masta) nesto u smislu;"nesto razmisljam,secas se sta smo radili tad i tad kod tebe,na stolici i tako to?mmmmmmmmmmmmm,kako bih te sada..." da li je pmetna ta moja idejica,ili?Predlozite mi sta da radim?Bas ga zelimmmmmm
Off topic: Talicni Tom se pise Lucky LukeLucky Luck:zarekao se, ne zarekao nema blage veze sa zivotom. Ima stvari koje zabole i onda i ne mozesh nazad, a ostatak je boranija i sredice se. Mozda da ga pustish da se duri neko vreme, a onda mu dash na znanje da je jedini i pravi (to svi tipovi vole, i onda su spremni na velikodushne chinove, npr. prashtanje) Sretno!
Veoma je bitno STA si to zasrala. Ima stvari preko kojih tip nece preci, bez obzira koliko mu je stalo do tebe.Krisstina:Treba mi vas savet.Bila sam sa jednim deckicem u vezi,zasrala sam situaciju i razisli smo se.Medjutim,meni je i dalje stalo do njega,a i njemu do mene-tako mi se bar cini.Cujemo se povremeno,ali vesto izbegava da se vidimo.Zato jer zna da bismo se pomirili a on ne zeli da pogazi svoju rec,iako sam mu se izvinula mali milion puta.Nebitno,cini mi se da u poslednje vreme malo "popusta" i mislim da bi "pao"sad,moje pitanje je kako da ga pridobijem?Komunikacija nam je bas bila slaba,jedino u cemu smo se slagali jeste...
Razmislajm da mu posaljem porukicu (bas mi nesto nedostaje veceras,pproradila mi masta) nesto u smislu;"nesto razmisljam,secas se sta smo radili tad i tad kod tebe,na stolici i tako to?mmmmmmmmmmmmm,kako bih te sada..." da li je pmetna ta moja idejica,ili?Predlozite mi sta da radim?Bas ga zelimmmmmm