PITANJE ZA MUSKARCE

Krisstina:
Treba mi vas savet.Bila sam sa jednim deckicem u vezi,zasrala sam situaciju i razisli smo se.Medjutim,meni je i dalje stalo do njega,a i njemu do mene-tako mi se bar cini.Cujemo se povremeno,ali vesto izbegava da se vidimo.Zato jer zna da bismo se pomirili a on ne zeli da pogazi svoju rec,iako sam mu se izvinula mali milion puta.Nebitno,cini mi se da u poslednje vreme malo "popusta" i mislim da bi "pao" ;) sad,moje pitanje je kako da ga pridobijem?Komunikacija nam je bas bila slaba,jedino u cemu smo se slagali jeste...;) Razmislajm da mu posaljem porukicu (bas mi nesto nedostaje veceras,pproradila mi masta) nesto u smislu;"nesto razmisljam,secas se sta smo radili tad i tad kod tebe,na stolici i tako to?mmmmmmmmmmmmm,kako bih te sada..." da li je pmetna ta moja idejica,ili?Predlozite mi sta da radim?Bas ga zelimmmmmm

pu kakva mizerija.....poshalji mu pramen kose.....s venerinog brega.....il se obrij pa dlachice saqpi u kesicu....oh blazheni osetjaju nichega

Lucky Luck:
zarekao se, ne zarekao nema blage veze sa zivotom. Ima stvari koje zabole i onda i ne mozesh nazad, a ostatak je boranija i sredice se. Mozda da ga pustish da se duri neko vreme, a onda mu dash na znanje da je jedini i pravi (to svi tipovi vole, i onda su spremni na velikodushne chinove, npr. prashtanje) Sretno!
Off topic: Talicni Tom se pise Lucky Luke
Ali nije vazno.

Krisstina:
Treba mi vas savet.Bila sam sa jednim deckicem u vezi,zasrala sam situaciju i razisli smo se.Medjutim,meni je i dalje stalo do njega,a i njemu do mene-tako mi se bar cini.Cujemo se povremeno,ali vesto izbegava da se vidimo.Zato jer zna da bismo se pomirili a on ne zeli da pogazi svoju rec,iako sam mu se izvinula mali milion puta.Nebitno,cini mi se da u poslednje vreme malo "popusta" i mislim da bi "pao" ;) sad,moje pitanje je kako da ga pridobijem?Komunikacija nam je bas bila slaba,jedino u cemu smo se slagali jeste...;) Razmislajm da mu posaljem porukicu (bas mi nesto nedostaje veceras,pproradila mi masta) nesto u smislu;"nesto razmisljam,secas se sta smo radili tad i tad kod tebe,na stolici i tako to?mmmmmmmmmmmmm,kako bih te sada..." da li je pmetna ta moja idejica,ili?Predlozite mi sta da radim?Bas ga zelimmmmmm
Veoma je bitno STA si to zasrala. Ima stvari preko kojih tip nece preci, bez obzira koliko mu je stalo do tebe.

Uh, procitao sam sve.
(!)
Devojko, batali. Sto vise pritiskas, manje dobijas. Nema niceg od toga.
Tuzna istina.
Ako i jesi ljubomorna, trebala si drugacije... Kao, idi, ali ne znam je li to u redu, vidi ti to sam...
Nemam pojma, u stvari. Tu nema pravila.

Back