- Poruka
- 98.635
Momci, sta je to sto vas najvise iritira i ohladi tokom veze, sexa...a da nije ono opstepoznato da samo legne ko klada 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osecaj da se uvalicm u vezu i sve sto je receno na ovom forumu vezano za ljubav vezu i brak.
Uzasss...
procenjivanje kalkulacije trazenje mana
Uzasss...
Zasto uopste treba neko da mi pase na taj nacin i u toj meri...
Pa neznam, nezgodno si postavila pitanje...
Trebala si konkretnije, veza, sex, šta, koje, kad?
Jel ti sexaš sa zamrzivačem?Sta si hteo time da kazestsutnost,? Zasto bi zeni smetala,muskarceva otsutnost.Zeni je vazno,jedino da "mali" ulazi i izlazi bez zastoja,kao klip kod motora.
Sve ostalo,zenama uopste nije vazno.Zene neznaju da razmisljaju,one mogu samo da osecaju dodire.Pamet je rezervisana za muskarce.Zene treba sto vise fizicki da rade,i da ih muskarci dokrajce,snaznium seksom.Zene ne treba uzimati za ozbiljno.Ko to uradi,nadrljao je ko zuti.
Sta si hteo time da kazestsutnost,? Zasto bi zeni smetala,muskarceva otsutnost.Zeni je vazno,jedino da "mali" ulazi i izlazi bez zastoja,kao klip kod motora.
Sve ostalo,zenama uopste nije vazno.Zene neznaju da razmisljaju,one mogu samo da osecaju dodire.Pamet je rezervisana za muskarce.Zene treba sto vise fizicki da rade,i da ih muskarci dokrajce,snaznium seksom.Zene ne treba uzimati za ozbiljno.Ko to uradi,nadrljao je ko zuti.
Ne razumem pitanje: zasto neko treba da mi pase??? Sta da pase?travu seno? sta?
Ne razumem pitanje: zasto neko treba da mi pase??? Sta da pase?travu seno? sta?
Sta si hteo time da kazestsutnost,? Zasto bi zeni smetala,muskarceva otsutnost.Zeni je vazno,jedino da "mali" ulazi i izlazi bez zastoja,kao klip kod motora.
Momci, sta je to sto vas najvise iritira i ohladi tokom veze, sexa...a da nije ono opstepoznato da samo legne ko klada![]()
Ja bi jabuku da pojedem
![]()
Privuklo te to što govorim "sleđa", uspeo sam da te zarazim, osetila si da je ipak je najbolje kad si potrbuške...![]()