Pitanje za muskarce...

DJ_MaRe:
Kad_LupimLupim:
Brateee... neka hvala. Brijach je keva ipak. A na kraju krajeva kad one mogu da provode po sat i po u kupatilima pirkajuci se, cupkajuci, brizzkajuci, mackajuci se itd... Onda valjda mozemo i mi da odovijmo malo vishe vremena, kako bi se one lepshe osecala! 'de pola sata, manjeee bre, to prvi put... i sa Parkinsonom bi ga odradio za krace vreme!
A sta se ti toliko zalazes za tu ideju kada u zivotu nisi obrijao stidne dlake?? :roll:
E, jes' da si mi ortak od prvog osnovne, al' ne moram sve i svasta da ti raportiram :mrgreen:

Kad_LupimLupim:
DJ_MaRe:
Kad_LupimLupim:
Brateee... neka hvala. Brijach je keva ipak. A na kraju krajeva kad one mogu da provode po sat i po u kupatilima pirkajuci se, cupkajuci, brizzkajuci, mackajuci se itd... Onda valjda mozemo i mi da odovijmo malo vishe vremena, kako bi se one lepshe osecala! 'de pola sata, manjeee bre, to prvi put... i sa Parkinsonom bi ga odradio za krace vreme!
A sta se ti toliko zalazes za tu ideju kada u zivotu nisi obrijao stidne dlake?? :roll:
E, jes' da si mi ortak od prvog osnovne, al' ne moram sve i svasta da ti raportiram :mrgreen:
Nemas ti sta da raportiras... dovoljno je da covek ode sa tobom na Adu i da shvati da ti je brijach zakleti neprijatelj :P

pa mozda brija samo ono sto se ne vidi :wink:

hahahaha...smeshna tema....ja bre na poslu srecem sve neke zadrigle rutave loknaste uzas !

e moracu da budem malo promiskuitetnija...cisto u istrazivacke svrhe...da vidim dal lazete ovde ili ste stvarno obrijani !

Vragolasta Amfibija:
pa mozda brija samo ono sto se ne vidi :wink:

hahahaha...smeshna tema....ja bre na poslu srecem sve neke zadrigle rutave loknaste uzas !

e moracu da budem malo promiskuitetnija...cisto u istrazivacke svrhe...da vidim dal lazete ovde ili ste stvarno obrijani !
Meni nedostaju moje loknice :cry: ... i zulufi na preponama... i onaj chuperak kojim sam se toliko puta igrao u chasovima dokolice... :cry: :cry: :cry:

Vragolasta Amfibija:
e a znas sta meni nedostaje...
kad sam se kupala pa onda kad nasapunjam pa pravim loknice,pa razdeljak...pa se tako malo zabavim dok se shtroka raskravi da moze da se skine.
Eh, daaaaa... :cry:
Mada ja sam to voleo i nasuvo. Onako, da se drapam po shumarku a posle da ishchachkavam ispod noktiju stidnu perut i dlake.

itakodalje:
dejan_MB:
Vragolasta Amfibija:
e a znas sta meni nedostaje...
kad sam se kupala pa onda kad nasapunjam pa pravim loknice,pa razdeljak...pa se tako malo zabavim dok se shtroka raskravi da moze da se skine.
Da sam ti ja sapun....
Koliko si ti zarasla kad mozes da pravis loknice. Mora da se mnogo stroke i smrada a bogami i muva skuplja oko tebe!! :P
pa vidish koliko vas je..sve one metalik zelene...gov.narke

Back