Pitanje za muskarce

Betty:
inspirion:
Betty:
Sharlote:
Znaci, on me ipak ne voji :(
Ima li neko neko malo pozitivnije objasnjenje?

uh
nema
sama si rekla
da ti je stalo iscimala bi se
pa ni njemu nije stalo
čemu drama
sigurno ste stvarno mladi

A kako godine imaju uticaj?

heh...patak me ukebao! :D Tačno, mislim da su "mladi" oni pre 30. godine, a STVARNo mladi oni od 20-24 godine. TaDA drugačije posmatraš momke nego "sa manje od trideset" :wink:
Bar bi trebalo...:mrgreen:
Mislim,
ima i devojaka koje udaju sanjaju pre nego što krenu u prvi osnovne, ima onih koje to ludilo uhvati i pre završetka srednje, a ja sam od one poslednje vrste (najviše je takvih) koje o udaji ne sanjaju nikako i nikad. A to znači da imaju buran seksualni i društveni život, pa tu nema mesta "ostavio me, buhuhuhuhu"...
i zato što se uklapaš u fazon tih starijih posrnulih ženskinja, zato te i tešim da si verovatno "stvarno mlada" i da
the best is yet to come

eto.
Mladost nema vremena za tugu! I tako treba i da ostane.
Carpe diem! :wink:

Pripadam grupi "mladih". :wink:
I nisam tuzna zbog ovog, samo mi je bilo zanimljivo za analizu. :wink:
Uzivaj! :D :D

Sharlote:
Sta devojka treba da uradi ili kaze, pa da vi pomislite:"Opasno se vezala za mene, bolje da pobebgnem, nego da je ovredim"

Cim se spomenu termini kao:

'zajednicka buducnost'

'mi i nasa deca'

'znas, jednog dana , kad mi budemo ziveli zajedno...'

i tako to.

Mozda ti je sad malo jasnije.

Sharlote:
Sta devojka treba da uradi ili kaze, pa da vi pomislite:"Opasno se vezala za mene, bolje da pobebgnem, nego da je ovredim"

Koliko god da je nemogutje na ovo odgovoriti vetj nekom od infantilnih teorija,te i nabrajati gluposti a ne retji srzh...probatju klisheom...
chista srca se prepoznaju,a tu nema bezhanja ili uvreda...naravouchenije...spoji ljude i spojitjesh postupke...

Back