Pitanje za muskarce

gost 193200

Elita
Poruka
24.287
Zamislite situaciju kad imate devojku... tj uspete da nadjete devojku i ostvarite neku vezu....

I imate sex, redovan ili neredovan...

Da li vas proganjaju misli o tome kako je ona bila s nekim drugim i radila mu isto to sto radi i vama, ili joj je neko radio isto sto i vi?

pravo da ti velim, dok je god zdrava i da mi ne prenese neku bolest i dok ne prica o njenim seksualnim poduhvatima ja sam miran ko bubica. dakle, samo nek me ne uvlaci u njena sranja i ako bas mora da se pojebe na nekom seminaru nek koristi kondom da nas ne zarazi! :)))

jaoj da
grozi me pomisao da ja močam
tamo gde su druge kitarese
umakale prethodnih _____ godina
a imam fobiju
i da se sekret drugih tipova
zapekao na klitorisu
tokom pretodnih kunilingusa
zato lizanje ni ne dajem
generalno, prihvatam stoga samo plombirane
mislim grozno, imala sex pre mene
fuuujjj

Ja sam imao taj trip da dobijem napad ljubomore kad sretnem bivšeg od žene, a živim u gradu gdje se manje više svi znamo i viđamo... dođem kući nervozan... ali to me je držalo dok sam bio zaljubljen...

Zamislite situaciju kad imate devojku... tj uspete da nadjete devojku i ostvarite neku vezu....

Da li vas proganjaju misli o tome kako je ona bila s nekim drugim i radila mu isto to sto radi i vama, ili joj je neko radio isto sto i vi?
Ne opterecujem se time jer se nisam ni zabavljao sa onima po kojima su jasili i Kurta i Murta.
Bitni su sadasnjost i buducnost . Nisam ni ja bio cvjecka .

to ne mozes da budes siguran nikad, imas opake cuca muce koje samo trepuci nezno a ko zna kakve jesu zaista ...

inace ne razmisljam o partnerovom seksualnom zivotu pre mene, niti ga zamisljam sa drugima niti me zanima sta je radio sa njima
bitni smo nas dvoje i sta radi samnom

pa ne proganja me
*** pa nije rasto ispod saksije
bilo je života i žena i pre mene
bilo je života i muškaraca i pre njega

kad bih mislila o tome, do *****

Back