Pitanje za muškarce

• Začetnik teme Začetnik teme Mona*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko vam je vremena potrebno da vam se digne i koliko vremena treba da prođe u pokušaju da se digne (polni organ) a da ne počnete da paničite i bacate se u tragediju, što se to nije dogodilo i usled čega se to može dogoditi?

mozda kod svakog muskarca razlicito, ali nekad ide brzo nekad lako nekad iz cista mira a nekad nece bas kad ti hoces :-)

Jasno mi je da godinama sve gubi svoju funkciju ali mi je čudno ako se to dešava ko nema ni trideset ili je u ranim tridesetim šta je tu problem?

Apstinencija koja traje godinama bez prekida: Rezultat je sličan kao da je izvršena kastracija, jer je izlučivanje testosterona jako smanjeno. Taj prvi hormonski "udar" je jako traumatično iskustvo, fiziološki i psihološki

Poslednja izmena:
To je na vasu zalost do zene.
Neke jednostavno hladno zrace.Ima zena koje su starije,ali vise zrace na muskarce nego napucane klinke.Ili one koje su radjale,a sexao bih se sa njima po celi dan,dok neke koje su jos devojke ne bih ni pogledao.
A el nije onda do kombinacije? Misim, nije valjda da postoje žene koje eto niko ne bi pogledao, samo zato što ti ne bi? :think:

koliko je vremena potrebno?treptaj oka...ja mozhda njega jesam izdao,ali on mene nije nikad! :)

Ovo nije istina, nema muskarca na svijetu kome nije jednom ili dva puta zakazao (cesto, rijetko, to sve zavisi, najvise do psihogenog, ali jeste)... Prvi cu priznati da mi se u nekim situacijama nije digao bez obzira kako zemska izgleda u toku svoje seksualne istorije ali mislim da ne treba biti sklon savrsenstvu i pretjeranim mistifikacijama barem kad se radi o Miloradu... :hahaha:

Back