boogie wogie
Ističe se
- Poruka
- 2.357
jel ti štima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boogie wogie:recimo da mi je posao bio takav da sam mogao svih 8 sati da budem na netu, onih godina kada je net tek stigao u sfrj srbiju..
Taj "mozaik" u glavi koji se vremenom počne da pravi je poseban fenomen i uvek ima uporište u narcisu. Eros je tu da ga zaliva vodom of kors, ali više podseća na balon koji nekako bude naglo probušen kad se taj mozaik pojavi debeo, krakat, nesrazmeran, ovakav, onakav..
Da napravim malu ogradu (čisto da oni koji bi da se hrane zlobom ostanu malo gladni) tokom dugog niza godina, upoznao sam i prave lepotice. Međutim, ono "uglavnom" i "ali" su reči koje moju studiju čine jel'te neprijatnom..
kučka:Ne gubi nadu....One su svuda oko tebe..samo malo izadji u ove lepe jesenje dane..
moje srce:kucko, on je covek prevazisao potrebu za ljubavlju i seksom, pa sad siri zen-mudrosti (i stihove) po forumu.![]()
kučka:To moze da se tumaci da si emotivno prazan
moje srce:ma ne treba da objasnjavas svoje namere i potrebe.
ali kad postavis temu, gledaj da ona bude jasna. zbog tebe licno a ne zbog drugih.
boogie wogie:recimo da mi je posao bio takav da sam mogao svih 8 sati da budem na netu, onih godina kada je net tek stigao u sfrj srbiju..
Taj "mozaik" u glavi koji se vremenom počne da pravi je poseban fenomen i uvek ima uporište u narcisu. Eros je tu da ga zaliva vodom of kors, ali više podseća na balon koji nekako bude naglo probušen kad se taj mozaik pojavi debeo, krakat, nesrazmeran, ovakav, onakav..
Da napravim malu ogradu (čisto da oni koji bi da se hrane zlobom ostanu malo gladni) tokom dugog niza godina, upoznao sam i prave lepotice. Međutim, ono "uglavnom" i "ali" su reči koje moju studiju čine jel'te neprijatnom..
Gillette:kada ste upoznali uživo žene sa neta iznenadili ste se uglavnom :
1. pozitivno
2. negativno
3. niste se uopšte iznenadili
(voleo sam ovo da okačim kao anketu, ali n'umedo..)