pitanje za muškarce

boogie wogie:
recimo da mi je posao bio takav da sam mogao svih 8 sati da budem na netu, onih godina kada je net tek stigao u sfrj srbiju..

Taj "mozaik" u glavi koji se vremenom počne da pravi je poseban fenomen i uvek ima uporište u narcisu. Eros je tu da ga zaliva vodom of kors, ali više podseća na balon koji nekako bude naglo probušen kad se taj mozaik pojavi debeo, krakat, nesrazmeran, ovakav, onakav..

Da napravim malu ogradu (čisto da oni koji bi da se hrane zlobom ostanu malo gladni) tokom dugog niza godina, upoznao sam i prave lepotice. Međutim, ono "uglavnom" i "ali" su reči koje moju studiju čine jel'te neprijatnom..

Ne gubi nadu....One su svuda oko tebe..samo malo izadji u ove lepe jesenje dane..

suptilno si to rekla, ali ja nisam mislila na to. ser zile (tj. gillette), a sada boogie woogie, je imao neku temu na LJiSu o tome kako je on prevazisao potrebu za Lj, S... i umesto da ljudima lepo objasni da on samo nece grcevito da juri za tim dok da mu zivot tece (ko mi ostali ubogi forumasi), napravio je niz nesporazuma po toj temi...

a zašto bih ja bilo šta objašnjavao o svojim namerama i potrebama. Ja sam samo postavio jednu konstataciju do koje sam kroz iskustvo došao. Na vama je da se složite ili ne. Tome diskusije valjda i služe..
Mada, koliko primećujem ima i onih koji svojim sikustvom potvrđuju ono što sam postavio kao temu..

boogie wogie:
recimo da mi je posao bio takav da sam mogao svih 8 sati da budem na netu, onih godina kada je net tek stigao u sfrj srbiju..

Taj "mozaik" u glavi koji se vremenom počne da pravi je poseban fenomen i uvek ima uporište u narcisu. Eros je tu da ga zaliva vodom of kors, ali više podseća na balon koji nekako bude naglo probušen kad se taj mozaik pojavi debeo, krakat, nesrazmeran, ovakav, onakav..

Da napravim malu ogradu (čisto da oni koji bi da se hrane zlobom ostanu malo gladni) tokom dugog niza godina, upoznao sam i prave lepotice. Međutim, ono "uglavnom" i "ali" su reči koje moju studiju čine jel'te neprijatnom..

A jel imaš ti neki procenat ruske krvi? Oni se tako iz prikrajka bave naukom.Doduše dođu do nenadanih otkrića, tako da ko zna šta nađeš ovde.

A da si tamo u Rusiji, kakva bi ti tek studija bila, tamo su sve umnice, krasavice, čarobnice - bez izuzetka.

interesantne,pametne zasto upoznati nekog glupog cemu to?? pozitivne ili lude u pozzz smislu, svakojake ali uvek sam se prijatno iznenadio, ali ne kapiram u cemu je fora s ovim pitanjem - pa bice ti prijatno onoliko koliko se sam potrudis da ti to bude,budi pametan uzivaj u trenucima,zivotu,lepoti istog ne siri negativnu energiju i bice sve ok.

Back