Pitanje za muskarce

• Začetnik teme Začetnik teme Nia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ta foliranja i silovanja samog sebe da radim nesto sto mi se ne radi nikad nisam voleo da praktikujem
kao ono bas mi je do muvanja u nekom malom prostoru punom dima,goveda i loše muzike
tamo volim samo kada nisam čiste svesti,da se izglupiram

Ako devojka hoce da privuce stidljivog muskarca,treba odmah da krene navalentno.Na primer,pri prvom sudaru,treba odmah da mu pridje,da mu otkopca slic,
i da navali da cucla.Samo tako,na taj nacin,stidljivko ce pobediti taj svoj nedostatak samopouzdanja.Ako krene,da ga osvaja postepeno,nema tu nista.On ce se
zatvoriti kao skoljka.Kod takvih,stidljivih muskaraca,pomaze samo,blic krig.Faktor iznenadjenja.A kada takav muskarac,oseti po prvi put,sta mu devojka radi,
on ce da posandrca od oralnog uzivanja.Kasnije,ona moze sa njim,da radi sta hoce.On ce biti "skuvan",a nece ni znati,sta se sa njim dogodilo!!!

Nemas ti pojma.

A sta bi muskarac zeleo da cuje od cure kojoj pridje? Ili na prvom sastanku? Sta mi to treba da kazemo da biste bili odusevljeni? Ovo je ozbiljno pitanje i mnogo ce mi pomoci, zato molim vas...

duso nema sta da pricas.. samo izbaci sese i zategnu dupe.. stikle svo vislje... i ne treba da pricas nista samo se smeskaj a ja cu da zamisljam kako cu kasnije da te naguzim i pokaram sa sve stuklama

A sta bi muskarac zeleo da cuje od cure kojoj pridje? Ili na prvom sastanku? Sta mi to treba da kazemo da biste bili odusevljeni? Ovo je ozbiljno pitanje i mnogo ce mi pomoci, zato molim vas...
Samo iskrenost i nista vise .Nebitno mi je da li ce da crveni i zamuckuje .
Napravicu ja kasnije atmosferu kakva je potrebna .Mene inace odusevljavaju
neisvarene osobe jer su rijetkost .

Bitno je kako ce se sve zavrsiti, reci i razgovor tu ne znace mnogo.
Ali, kad bi bas rekla na prvom sastanku - ocemo, li, polako sada u krevetac .. sokiraces ga nezamislivo i pomislice jadnik(srecnik) da ste se zajedno teleportovali u nebo. :)

Poslednja izmena:
Nisam siguran da ce ti nesto pomoci moj odg
polse 11 god :lol:

Ali cisto da se pokrene temica...

..kad izustiii...."Zelim sto i ti zelis" :mrgreen:

Back