Skafander Domaćin Poruka 3.936 juče u 23:04 - Pitanje za muškarce? :) #1 Da li vam se puši polni organ ako i kad ga perete ili tuširate vrućom/vrelom vodom?
Skafander Domaćin Poruka 3.936 juče u 23:22 - Pitanje za muškarce? :) #3 argumentovano: Jok, a tebi? Kliknite za proširenje... Meni se (moj) puši.
Skafander Domaćin Poruka 3.936 juče u 23:23 - Pitanje za muškarce? :) #4 Skafander: Meni se (moj) puši. Kliknite za proširenje... Možda treba da ga duvam da se ohladi.
Skafander Domaćin Poruka 3.936 juče u 23:28 - Pitanje za muškarce? :) #5 Skafander: Možda treba da ga duvam da se ohladi. Kliknite za proširenje... Možda svi treba da ga duvaju kojima se puši. Da bi se ohladio, naravno... Šta ste vi mislili?
Skafander: Možda treba da ga duvam da se ohladi. Kliknite za proširenje... Možda svi treba da ga duvaju kojima se puši. Da bi se ohladio, naravno... Šta ste vi mislili?
fauler Elita Poruka 17.426 danas u 00:30 - Pitanje za muškarce? :) #6 druže briši sve ovo ako možeš pa počni nešto novo nisi zanimljiv
Skafander Domaćin Poruka 3.936 danas u 00:32 - Pitanje za muškarce? :) #7 fauler: druže briši sve ovo ako možeš pa počni nešto novo nisi zanimljiv Kliknite za proširenje... Mrzim kad neko koristi reč "druže" u negativnom kontekstu...
fauler: druže briši sve ovo ako možeš pa počni nešto novo nisi zanimljiv Kliknite za proširenje... Mrzim kad neko koristi reč "druže" u negativnom kontekstu...