baš_čelik
Primećen član
- Poruka
- 658
Potaknut ogroomnim brojem zenskih postova na muskom delu foruma, a i jednom temom na koju naleteh na drugom forumu moram postaviti ovo pitanje za nas muske clanove foruma....molim zenske da ne ucestvuju u anketi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa moram da se uknjizim na temu ili cu da crknem..
Sta bi ste Vi bez nas..
Potaknut ogroomnim brojem zenskih postova na muskom delu foruma, a i jednom temom na koju naleteh na drugom forumu moram postaviti ovo pitanje za nas muske clanove foruma....molim zenske da ne ucestvuju u anketi!
daaaaa ali samo lepe![]()
Glogov kolac je za vampire.pa izuzetak su postene zene, one su uvek dobrodosle, dok ovim feministicama treba glogov kolac da sudi!
@Fanatik78 a ne vise, i nadam se da ce se omer glasova promeniti u korist strane dobra![]()
Moze on da se pita da li zeli zene, ili ne, ali nista mu to ne vredi. Zena ce i dalje bitipitanje za muskarce: da li zelite zenske na ovom podforumu?
Sad zavisi za šta: neke želim da mi usisaju dnevnu sobu, neke da mi operu auto, neke da mi kuvaju, neke dobro puše........ako generalizujemo odgovor, onda DA.
Pa sve su lepe na internetu... kako uopste da vidis da nisu lepe, je l' su im slovca ruznija...daaaaa ali samo lepe![]()
meni ima vezeKakve veze ima da l' su lepe? Pa ne priredjuje se ovde "izbor za miss".![]()
Pa kad postave slike na ljisu valjda, samo odatle vatam ribeGlogov kolac je za vampire.
Cudi me da nisi rekao da im treba glogov penis da sudi, to bi se ocekivalo u tom tonu
Moze on da se pita da li zeli zene, ili ne, ali nista mu to ne vredi. Zena ce i dalje biti
A to sto neke puse, ne vidim kako tebi smeta dim, nisi pasivni pusac... Preko kompjutera se nista ne prenosi od toga...
Pa sve su lepe na internetu... kako uopste da vidis da nisu lepe, je l' su im slovca ruznija...![]()
Kakav bi bio zivot baz zena, a tek forum.![]()
Не. Разводњавају теме и губи се на квалитету дискусија.
Pametan čoveka gdje bi ste drugo dosli u kontakt sa zenama da se ne motaju i po ovom pdf-u![]()
a ko će da da najobjektivnije mišljenje o muškarcima ako ne žene...?
...misim...nije ovo pederski pedefe...
a ko će da da najobjektivnije mišljenje o muškarcima ako ne žene...?
...misim...nije ovo pederski pedefe...
Jok! A šta bi imala da izjaviš za treći dnevnik?Je l' pita neko nas ovde nesto![]()