Pitanje za masturbatore :)

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368

Navele me ove mudre reči Jaganjčeve da se zapitam nešto, pa eto rekoh - šta bolje nego da otvorim temu :rumenko:
Nešto slično veli Branislav Lečić u filmu "Bulevar Revolucije"..... a on tamo baš opasan baja..... :sad2:
Da skratim:
Je l stvarno ne možete da d*kate na onu u koju ste zaljubljeni?

I je l važi obrnuto? :rumenko:

Masturbacija je kao da protresem kečap, ne bih mogao u to da uklopim onu u koju sam zaljubljen sve i da hoću. Dok mislim o njoj javlja se taj osećaj kada je pored, koža se naelektriše, pokušavam da se setim mirisa, zamišljam kako joj grickam uvo, obrćem, stisćem rukama i izdižem, sve one gluposti koje asam reako i neke koje zaboravim da izgovorim... ponestaje mi motiva i ekstremiteta za manuelan rad koji iziskuje puko drkanje. Ali mogu da svršim po njoj u toku sexa, računa li se i to (izvinjavam se, dial-up, ne mogu da pogledam klip da bi približnije shvatio temu)?

Navele me ove mudre reči Jaganjčeve da se zapitam nešto, pa eto rekoh - šta bolje nego da otvorim temu :rumenko:
Nešto slično veli Branislav Lečić u filmu "Bulevar Revolucije"..... a on tamo baš opasan baja..... :sad2:
Da skratim:

mogu a sto nebi mogo
pa valjda ako volim nekoga zelim da sto vishe jelte opstim i mislim o tome

Da skratim:

Da mogu.
A i obrnuto.
A i ti si naivna ko francuska sobarica:heart:
;)

Da skratim:

kakvo ti je ovo pitanje ....kao da imas 10 god
naravno da je moguce.....a vazi i obrnuto....
ti ko da si se sa krastavcem druzila sve ove godine pa kao ne znas...:neutral:

Back