Andreavk:
@Salvantis igy ne vredja Sbiju time sto se izjasnjava kao Crnogorac, studira tu akademiju i simpatise LDP - ti vredjas i njega i CG...sta ce ti to
Andrea ja uopste ne razumem da li si ti njegov advokat, sestra, devojka, mama, ili otkud znam sta vec, ili si se iz nekog razloga prepoznala u toj prici, ali ovo je vec drugi ili treci put da se pojavljujes sa tom neistinom kako "ja kao napadam igija, pa ga ti kao branis od mene"?!
Niti ga napadam, niti me uistinu briga za tog tipa, ali zaista mi smeta da kad neko ko drzi simbole nezavisne CG u avatru (a znamo koliko nas milo i njegovi saveznici crnogorski liberali mnogo vole), potpisuje se kao igyCG, izigrava dakle pravog milogorskog patriotu, a istovremeno drzi predavanje nama kako mi ne znamo sta je dobro za Srbiju, pa mora on da nas vodi u buducnost?!
Sad ako ti zaista smatras da si u bilo kom pogledu inferiorna za nekim cetinjskim brdjanima, pa moraju oni da upravljaju tvojim zivotom, onda je to tvoja licna stvar.
Meni je opet takva vrsta ponasanja i omalovazanja nas koji smo rodjeni u zemlji Srbiji, koji
priznajemo i postujemo samo zastavu i grb Srbije, zaista potpuno neprihvatljiva, cak odvratna. Zato bih te zaista najlepse zamolio da me postedis takvih komentara, i izigravanja zastitnika "sirotih, malih milovih crnogoraca" koji hoce da budu direktori u Srbiji.
PS da li bi dozvolila da te dva etiopljanina non-stop uce tome sta je dobro za Srbiju, i kako su oni srpska buducnost? A da, dva etiopljanina sa etiopskim zastavama u avatru ....