Austin
Primećen član
- Poruka
- 777
Fali ti / kod poslednjeg img treba da bude [/img]. Probaj opet.Senta:jel to problem sto imam razmak?
znaci treba bez razmaka..
onda zasto nije hteo prethodni put?
poz RaiKkonin 911
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fali ti / kod poslednjeg img treba da bude [/img]. Probaj opet.Senta:jel to problem sto imam razmak?
znaci treba bez razmaka..
onda zasto nije hteo prethodni put?
poz RaiKkonin 911
Probaj sa nekom drugom slicicom mozda ti link na ovu trenutno ne radi.Senta:Bolje nego prethodni put, hvala na pomoci..
ali zasto i dalje stoji tamo onaj crveni "x" umesto slicice? jel se na to treba cekati?![]()
Dobro si odradio zadnja dva puta, samo zbog nepostojanja linka ili neke druge nekompatibilnosti ne radi.Senta:hvala.. idemo ponovo..
![]()
Da nisi i u posedu istog? :wink:Austin:Nemam pojma to je samo neki simpatican autic koji sam pronasao na net-u :wink:
Kad_LupimLupim:Al' ste razvukli filozofiju oslikavanja na cele 3 strane, svaka cast![]()
Kad_LupimLupim:Al' ste razvukli filozofiju oslikavanja na cele 3 strane, svaka cast![]()
Lepo bogami. Volim ovakve autiće. Čak i posle toliko godina se vidi šta je šta.Senta:10000001. proba![]()
![]()