Evo , ja sam jednom kupio od ovog gospodina bas isti ovaj -
Nega lica, tela i ulepšavanje >
Ostalo > ID oglasa: #18893870 (postavljen: pre nedelju dana)
Vitamin C Sodium Ascorbate
+
Cena: 30,00 €
Viđeno: 7 puta
Goran online
19
0
Kliknite za broj telefona
Beograd
Mislim da je ovo link -
http://www.kupujemprodajem.com/Vitamin-C-Sodium-Ascorbate-18893870-oglas.htm?filter_id=20907210
On prodaje za 30 evra - pakovanje je od 450 grama ( a to mozes da narucis i sa sajta proizvodjaca -*
Nutribiotic* preko interneta, mislim da je tamo bilo kad sam gledao ranije oko 25 dolara sto ti je nekih 10 dolara ustede. Ali , dok uracunas troskove postarine iz Amerike za Srbiju i uzmes u obzir da ces cekati bar mesec dana dok ti stigne mozda ta usteda i nije vredna cekanja.) Osim ovog prodavca znam da sam ranije vidjao i neke druge oglase za natrijum askorbat po raznim OGLASNIM sajtovima ( ali to su uglavnom neki proizvodi koji su mi , na osnovu slika, delovali kao da su neka poluamaterska *kucna * proizvodnja pa sam ja ipak kupio ovaj - fabricki proizveden iako su ti drugi zaista bili isplativiji po ceni mada ne nesto spektakularno jeftiniji). Znaci - idi na onaj pretrazivac-
goglasi i u polje za pretragu upisi pojam natrijum askorbat i doci ces i do tih oglasa sa brojevioma telefona prodavaca. Mada, ako te zanima mogu ti reci da moje iskustvo sa koriscenjem natrijum askorbata nije bilo nista narocito - bar subjektivno nisam osecao nikakvu razliku u odnosu na periode kad koristim neke druge oblike pa sam se onda posle tog *eksperimenta* ipak vratio onim vrstama c vitamina koji meni (a probao sam razne forme) cini mi se najvise odgovaraju a to je -
KALCIJUM ASKORBAT ( recimo *
ester C* ili tome slicno).Mislim da ta pompezna reklamna prica o natrijum askorbatu mozda i *pije vodu* ako se primenjuje intravenski ali da kod ovog uobicajenog koriscenja *na usta* nema velikog znacaja ali to ti prodavci natrijum askorbata naravno nikad nece tako reci (jer im je interes naravno da prodaju *svoju* robu ). Eto, to je moje iskustvo a ti ipak odluci sam i probaj ako te to intrigira - mozda ce se u tvom slucaju natrijum askorbat stvarno pokazati kao *cudo nad cudima*