pitanje za forumase

U osnovnoj skoli bila jedna sisata sa puno dup.eta na sebi i svi je zivi vacarali.
Ja nisam nikad i valjda me zbog toga cenila vise od ostalih.
A onda jednog dana ne znam sta mi bi, valjda me mangupi prozivali da ne smem i uhvatim je i ja za guzzu.I on ni pet ni sest nego me prijavi kod razredne, i to samo mene, a ova zovne moji roditelje i dobijem ti ja ozbiljno predavanje kod kuce.
Otad sam hvatao samo ove sto niko nece
icon_lol.gif

lara#1:
Ovo je pitanje samo za muski deo populacije.

Da li vi ikada kada izadjete u kafic, disko i sl. krisom vatate devojke za dupe??? Mislila sam da je to prevazidjeno u pubertetu, ali izgleda da gresim. Zasto to radite? Da li je ta milisekundna satisfakcija podstice taj primitivizam? Da li se slazete da je to neka vrsta sexualnog uznemiravanja?

PS. Bez vulgarnosti.
Ne odgovaram na pitanje da li se to meni desilo.

Eh eh meni se desilo da me je devojka uhvatila za onu stvar u nocnom busu onako punu saku i i kad sam se ja izbecio od neverice sta mi se desava ona mi se isplezila i mrtva ladna okrenula i pocela da se smeje sa drugaricama , a pri tom nisam je ni dotakao sto ce reci nisam je gurao muvao ma ko sto rekoh nikakvog joj povoda nisam dao ?!
I eto znaju i zene tj devojke svasta da rade i nisu samo muskarci nevaspitana stoka ! :evil: :evil: :shock:

Captain Jack Sparrow:
Eh eh meni se desilo da me je devojka uhvatila za onu stvar u nocnom busu onako punu saku i i kad sam se ja izbecio od neverice sta mi se desava ona mi se isplezila i mrtva ladna okrenula i pocela da se smeje sa drugaricama , a pri tom nisam je ni dotakao sto ce reci nisam je gurao muvao ma ko sto rekoh nikakvog joj povoda nisam dao ?!
I eto znaju i zene tj devojke svasta da rade i nisu samo muskarci nevaspitana stoka ! :evil: :evil: :shock:

Da, moguca je i takva situacija. Mene samo zanima zasto. Da ja vatam tipove po busevima, diskotekama... sve bi mi bilo jasno.
Niko da mi odgovori iskreno...

loop:
U osnovnoj skoli bila jedna sisata sa puno dup.eta na sebi i svi je zivi vacarali.

Ja nisam nikad i valjda me zbog toga cenila vise od ostalih.

A onda jednog dana ne znam sta mi bi, valjda me mangupi prozivali da ne smem i uhvatim je i ja za guzzu.I on ni pet ni sest nego me prijavi kod razredne, i to samo mene, a ova zovne moji roditelje i dobijem ti ja ozbiljno predavanje kod kuce.

Otad sam hvatao samo ove sto niko nece

Kad sam bio u osnovnoj školi jedne godine sam bio u najprijateljskijem odeljenju , a već sledeće u "najpravilnijem" odeljenju. Mislim da je peting sasvim normalna stvar i čak i očekivana od strane devojaka, ali naravno da mora da se oseti poštovanje.
Uvek sam (nazovite to mužjački) branio da naše devojke diraju i grubo maltretiraju dečaci iz drugih ili iz našeg odeljenja. A vaćario sam, i one su to volele. Imali smo ritual,pošto su one sedele ispred mene (slučajnost malo sutra, ja sam uvek sedeo u poslednjoj klupi). Voleo sam nežno da ih sa ledja obuhvatim na času, naravno da niko ne primeti. Stavila bi onda nokte na moje ruke i pritisnula , ali uvek pod uglom od 90. Tako dok ne krenem da izvlačim ruku , ne kreće grebanje, ali nisam to zloupotrebljavao , već su znale da ću koristiti pruženu priliku da bih birao brzinu kojom izvlačim ruku.

Uvek bi mi ostale četiri ranice na ruci i to je plašilo i dizalo autoritet obema. A samo one i ja smo znali da su ranice bile površinske i da bi se oljuštile za nekih 2, 3 sata.Poštovali smo se, čuvao sam ih,kao i ostali iz razreda, nigde niko nije smeo nijednoj devojci iz odeljenja da dosadjuje ma koliko da je jači, stariji. A u "finom" odeljenju , pakosti, nameštanja, tuče, laganja. Nešto do odeljenja , nešto do razrednog....

Volele su i one mene da jure i maltretiraju , da me "siluju" i vaćare. I uvek važi pravilo , stradaćeš kad si najmanje kriv....
Naravno da sam jedanput pogrešio , bežeći od njihovog napada , naleteo na razrednog i naravno da bi čast ostala , ispao sam ja taj koji je tada vaćario. Razredni mi dva puta po 45 minuta držao pridike, kako mogu kao kulturan i fin da ih ne poštujem (a mi smo se poštovali), slali me kod direktora, pozvao mi oca u školu. Sva sreća te mi je otac normalan i pedagog,pa je naš razgovor bio bez traume.
Da li sam bio grub ili grubijan? Da li se plaše mene te devojke, da li ih stalno maltretiram i tako to?
One su me same branile pred ocem, ali samo pred njim.Za ostale sam morao da budem krivac.

I sada , mada nisam skoro uhvatio devojku, ali ima trenutaka kad hoće i kad joj je to ipak znak i draže nego da je ignorišeš. Naravno da je taj akt nešto što zavisi od toga ko je počinilac i od načina na koji se to čini....

Uživa u pobedi kad kulturnog dečka, koji ne psuje, nije nametljiv i vulgaran, koji je poštuje, uspe da svojim telom , pogledom , igrom isprovocira da poželi da je dodirne. Struk nije ništa manje vulgaran od zadnjice, čak je i više intiman.
Skoro mi se nabacivala drugarica od bivše devojke. Čutala je i nije me primećivala , a ipak se nabacivala, sve dok je nisam dokačio, a onda je razvezala, raspričala se i samo što mi nije skočila oko vrata. Mora da je ona bivša nešto napričala kao radio mileva.Očigledno predrasuda prisutna i devojka već zbarena pre nego što je i upoznam....

A da ne zaboravim i čuveno pravilo , kad vam se nudi , a odbijete očekujte da će te biti prozvani da ste vi bili nasrtljivci. Cimerova devojka zbog koje sam smešno prelazio sa kreveta na krevet i moja deviza "ima u bg milion žena i bar 100.000 koje su u mojoj interesnoj sferi , mogu baš cimerovu da omašim i da preživim bez nje" je jedan od primera osvete odbijene. I jedanput u 56, bio sam potpuno umoran i mislim i da sam spavao dok se pela uz brdo, a napade me neka žena , ja iskreno odgovorih da mi se čini da je pre to što bi htela nego da sam je ja dokačio, i kasnije se ispostavilo da voli te igrice, a da je bila tog dana nervoznija pa još i ja uspavan pored nje, pa to je da poludi....

Zato uopšte ne bežim od toga da vaćarim, ali ono vaćarenje kao kad se slave sportski uspesi , pa dečko vitla sisama svoje devojke kao sa testom nije isti rang....
Vaćarenje je intimna stvar i ima intimnu poruku, nije fizička stvar , a još manje potreba za show off iliti hvaljenje i prikazivanje. Nažalost sve ima svoju zloupotrebu , pa i moje komšinice objasniše da je mladja sestra (šećerlema) imala slučaj da iz gužve izadje uflekanog mantila....

Žena treba da se uvek oseti ženom, a vaćarenje joj , kao ni dodir ruke rukom , neće umanjiti to osećanje, već naprotiv. Mislim da se dodir treba shvatiti upravo kao dodir , a ne kao gest....inače je glupo....Rekao bih da je u mom slučaju dodir po dupencetu ili grudima više indukovana stvar nego moja potreba, više potaknuto onim što vidim da zrači iz očiju i da mislim da želi , nego što je to nešto što planiram ili imam poriv da učinim....vrsta komunikacije....

Da patak ali tu devojcicu su svi iz odeljenje (bukvalno svi) vacarali, jedini ja nisam hteo bilo mi glupo.
A ona me je valjda zbog toga gledala kao pravog druga.A jeste joj bilo tesko izboriti se sa 15 ludaka, a ona sama nije ni mogla nikako.Ja je nisam branio jel znam da bi to bilo bezuspesno...
I onda me prevarise mangupi, nagovorise, tacnije isprovocirase me mangupi, kao ono ti nesmes kukavico... i ja onda da bi njima pokazao da smem [PAP] i nju je to valjda posebno naljutilo tako da sam na kraju prosao gore od svih njih.
U stvari jedini sam ja nayebao.
Naravno posle toga nju nisam nikad vise pipnuo, ostali divljaci su je redovno smarali, ali sam ja pronasao drugu zanimaciju.
Naime ova je bila poprilicno zgoljava ali se jos onda viselo da ce biti extra riba.Ali stvarno nije imao covek zasta da je uhvai, a provalio sam je da joj malo krivo sto svi decaci obracaju paznju na onu prvu.I onda je ja kao iz sale pitam, dobro hoces da ja tebe vacarim?
Ona se kao smeje i kaze necu, ali vidim da bi joj bilo milo, i zato sam je uhvati za guzzu namerno pred dosta drugova.Posle su me zezali, gde uhvati nju motku itd. ali se zato godinu dana posle pogodilo da smo ja i ona dobili da budem dezurni na razglasu, ceo osmi razred na odmorima zakljucani ona i ja u jednoj malo sobici...zaista mi je bila zahvalna zato sto sam je vacario pred svim, valjda se zbog toga i ona osecala kao riba...

Imam druga, tako voli da sedi do bilo čega ženskog, uhvati oko struka, približi lice, blah...
Mene to nekad nervira, a nekad mi je i prijatno.

Onda, pitanje:
Kako bi muškarci protumačili neko, tako, skromno vaćarenje? (Od žena, naravno :shock: )

Mislim - ova je za krevet, ili - jao, što mi je lepo?

Patak je sve smuckao i stavio na isti tas.
Hvatanje oko struka jeste intimno, gadno je kad te neko nepoznat pipa za struk. Ili kao stipne te za obraz, fuuj. Pipa mi lice strokavim rukama, odmah znam da je gedzovan najgori.
S druge strane, dodir medju drugarima jeste vazan, ali ne mogu da zamislim da me neko, zbog bolje komunikacije tu i tamo pipka po sisama. A Patak izgleda tako. ;)

Lexa:
Onda, pitanje:
Kako bi muškarci protumačili neko, tako, skromno vaćarenje? (Od žena, naravno :shock: )

Mislim - ova je za krevet, ili - jao, što mi je lepo?
Pa zavisi.Posto sam pesimista po prirodi prvo bi pomislio:"Mora da je neki *****".A ako je devojka kad se okrenem(pretpostavljam da se ovde pod vacarenjem misli na stipanje za dupe)reagovao bih u zavisnosti od toga da li mi je doticna privlacna ili ne.Da se ne lazemo.Ako nije,pravio bi se lud i udaljio a ako jeste bio bi polaskan i vec znao kako da odreagujem. 8-)

Back