C
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lara#1:Ovo je pitanje samo za muski deo populacije.
Da li vi ikada kada izadjete u kafic, disko i sl. krisom vatate devojke za dupe??? Mislila sam da je to prevazidjeno u pubertetu, ali izgleda da gresim. Zasto to radite? Da li je ta milisekundna satisfakcija podstice taj primitivizam? Da li se slazete da je to neka vrsta sexualnog uznemiravanja?
PS. Bez vulgarnosti.
Ne odgovaram na pitanje da li se to meni desilo.
crvenkapa se kao nešto durihanibaI77:ko si bre ti?i vec drugi put me nesto citiras
ajde batali me
Captain Jack Sparrow:Eh eh meni se desilo da me je devojka uhvatila za onu stvar u nocnom busu onako punu saku i i kad sam se ja izbecio od neverice sta mi se desava ona mi se isplezila i mrtva ladna okrenula i pocela da se smeje sa drugaricama , a pri tom nisam je ni dotakao sto ce reci nisam je gurao muvao ma ko sto rekoh nikakvog joj povoda nisam dao ?!
I eto znaju i zene tj devojke svasta da rade i nisu samo muskarci nevaspitana stoka !![]()
:shock:
ti si kanda razvijena indijanka i onaj ko bi poku$ao da te izvatja na kvarno, morao bi biti kadar stici i uteci i na stra$nom mestu privatitiS_K_V_O:Mene na zalost niko nije 'vato na kvarno.![]()
loop:U osnovnoj skoli bila jedna sisata sa puno dup.eta na sebi i svi je zivi vacarali.
Ja nisam nikad i valjda me zbog toga cenila vise od ostalih.
A onda jednog dana ne znam sta mi bi, valjda me mangupi prozivali da ne smem i uhvatim je i ja za guzzu.I on ni pet ni sest nego me prijavi kod razredne, i to samo mene, a ova zovne moji roditelje i dobijem ti ja ozbiljno predavanje kod kuce.
Otad sam hvatao samo ove sto niko nece
cLick - OR - Die:ti si kanda razvijena indijanka i onaj ko bi poku$ao da te izvatja na kvarno, morao bi biti kadar stici i uteci i na stra$nom mestu privatiti![]()
Sve se sretno zavrshilo.Julian_Duranona:Je l' moze neko da mi preprica sta je Patak ovoliko pisao na ovu temu? Hitno mi je, treba sutra da odgovaram..
Pa zavisi.Posto sam pesimista po prirodi prvo bi pomislio:"Mora da je neki *****".A ako je devojka kad se okrenem(pretpostavljam da se ovde pod vacarenjem misli na stipanje za dupe)reagovao bih u zavisnosti od toga da li mi je doticna privlacna ili ne.Da se ne lazemo.Ako nije,pravio bi se lud i udaljio a ako jeste bio bi polaskan i vec znao kako da odreagujem. 8-)Lexa:Onda, pitanje:
Kako bi muškarci protumačili neko, tako, skromno vaćarenje? (Od žena, naravno :shock: )
Mislim - ova je za krevet, ili - jao, što mi je lepo?