Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam mac laptop sa i7 procesorom i,512 gb diskom 8 gb rama i gtx 650m procesorom. Kod mene je oko 5 meseci . Uopste ne kapiram sto sam ga kupio. Jedino sto sam ga koristio je za net. Nekako sam navikao na windows okruzenje tako da me mek os iritira. Mozda treba vremena da se covek prilagodi , ali verovatno ce kod mene to da potraje duze nego kod drugih ljudi . Mac nije nista posebno . Jedino sto mi se dopada je rezolucija ekrana i dizajn.Da ekran je fantastican. Prosto je zadovoljstvo gledati neki video u 2.5 k rezoluciji . Ali to je sav plus koji sam do sada primetio . Velika mana je software. I slabo se moze naci piratskog softwara za mac.Mozda i ima ali nakon pocetnog neuspeha odustao sam od trazenja.Moze se instalirati windows, ali zbog cega onda mac. Ali realno za pare koje das za mac mozes uzeti mnogo bolji klasican laptop.
Ako misliš da kupuješ dobar PC, sačekaj još par meseci dok ne izađu matične sa AM4 slotovima na koje ćeš moći po VEOMA jeftinim parama da dobiješ performanse i5, i7 procesora koji sada koštaju i do 1000e.
Ako kupiš Apple ja ću da se mnogo razočaram i plačem odmah jer svet propada.
ne, ozbiljno, koliko novca gledaš da izdvojiš i prema tome odredi.
Ako misliš da kupuješ dobar PC, sačekaj još par meseci dok ne izađu matične sa AM4 slotovima na koje ćeš moći po VEOMA jeftinim parama da dobiješ performanse i5, i7 procesora koji sada koštaju i do 1000e.
Ako kupiš Apple ja ću da se mnogo razočaram i plačem odmah jer svet propada.
ne, ozbiljno, koliko novca gledaš da izdvojiš i prema tome odredi.