Iz dosadasnjih odgovora zakljucio sam da devojke nisu pazljivo procitale tekst,jer taj momak nije NIKOGA PREVARIO jer kada mu se to desilo nije ni bio u vezi,a i sada nema prema kome da bude NEISKREN jer nije ni sa jednom u vezi.
Ako vas je "slomilo" to sto je on bio kod PROSTITUTKE a nije u vezi,onda je mene iznenadilo misljenje da ocekujete momke koji su imali sve "klasicne" veze,sto je u danasnju ruku retkost.
Ako vas je "slomilo" to sto on ispao neodgovoran i skinuo kondom,onda me iznenadilo nedostatak adrenalina,jer kakav je to seks ako se sve planira.Pa nismo papucari valjda(i papucarke).
Ili kako kaze "Ko ne riskira ne profitira".
A od Malik bih volio da cujem da nam ona izracuna procenat,ako vec ono moje skrabanje nije tacno??
Pa kako su mogli da znaju da je POSLEDNJI MINUT
Nema on stopericu na qrcu
Ako vas je "slomilo" to sto je on bio kod PROSTITUTKE a nije u vezi,onda je mene iznenadilo misljenje da ocekujete momke koji su imali sve "klasicne" veze,sto je u danasnju ruku retkost.
Ako vas je "slomilo" to sto on ispao neodgovoran i skinuo kondom,onda me iznenadilo nedostatak adrenalina,jer kakav je to seks ako se sve planira.Pa nismo papucari valjda(i papucarke).
Ili kako kaze "Ko ne riskira ne profitira".
A od Malik bih volio da cujem da nam ona izracuna procenat,ako vec ono moje skrabanje nije tacno??
snoshaj efendija:Izvini sto upadam nepozvan ali mi nije jasan deo recenice:
...ali podslednji minut seksa ona ga je nagovorila da skine kondom...
Pofesionalka te NAGOVARALA da skines kondom i to poslednji minut odnosa?!
Pa kako su mogli da znaju da je POSLEDNJI MINUT

Nema on stopericu na qrcu