Pitanje za DEVOJKE!

Iz dosadasnjih odgovora zakljucio sam da devojke nisu pazljivo procitale tekst,jer taj momak nije NIKOGA PREVARIO jer kada mu se to desilo nije ni bio u vezi,a i sada nema prema kome da bude NEISKREN jer nije ni sa jednom u vezi.

Ako vas je "slomilo" to sto je on bio kod PROSTITUTKE a nije u vezi,onda je mene iznenadilo misljenje da ocekujete momke koji su imali sve "klasicne" veze,sto je u danasnju ruku retkost.

Ako vas je "slomilo" to sto on ispao neodgovoran i skinuo kondom,onda me iznenadilo nedostatak adrenalina,jer kakav je to seks ako se sve planira.Pa nismo papucari valjda(i papucarke).

Ili kako kaze "Ko ne riskira ne profitira".

A od Malik bih volio da cujem da nam ona izracuna procenat,ako vec ono moje skrabanje nije tacno??

snoshaj efendija:
Izvini sto upadam nepozvan ali mi nije jasan deo recenice:
...ali podslednji minut seksa ona ga je nagovorila da skine kondom...

Pofesionalka te NAGOVARALA da skines kondom i to poslednji minut odnosa?!

Pa kako su mogli da znaju da je POSLEDNJI MINUT :)
Nema on stopericu na qrcu :lol:

Mislim da ni jednu devojku ovde nista sto je napisano nije "slomilo" :roll: . Pogotovo ne to sto je on skinuo kondom, pametnom coveku bi tu pao "adrenalin" a tebi neka samo raste :wink: ...
Sta da izracunam? mrzi da vodim statistiku u tvoje ime i dokazujem ti ista...
Resio si da je ok to sto nije bio iskren, i pravdas to time sto nisi sa tom devojkom u vezi... Ali, zar i vas odnos koji se zasniva na sexu nije odnos izmedju dve osobe... koji kao takav podrazumeva iskrenost kao uslov za bilo kakav dalji tok poznanstva? Ok, ovo je mozda suvise ozbiljan pristup... ne ocekujem da ga prihvatis...
Nazivaj neistomisljenike papucarima, mada je jako cudno odabrana rec???...
I samo riskiraj i dalje... mozda i profitiras, pa ti izraste... stoperica ili sta vec...

Ti si Malik procitala u mojim postovima i ono cega nema.

1)Nakon rizicnog seksa sa prostitutkom,momak nije spavao NI SA JEDNOM DEVOJKOM od tada.
Ono sto sam naveo su hipoteticke,BUDUCE veze koje jos nisu uopste ostvarene.
Nije bas toliki kreten da nije svestan i onog rizika 0.0001% ili koji je vec,kojem bi izlozio svoju potencijalnu,buducu,za sada jos NEPOSTOJECU partnerku.

2) Bas iz tog razloga on se uplasio i nije hteo da se upusta u veze,dok ne prodje tih 6 meseci.Ali eto ne zna kako da kaze to nekoj buducoj??
Zato me sam postavio pitanje na forumu da vidimo statistiku...Da se njega pita on bi cekao do 6 meseci ali DEVOJKAMA nije jasno zasto on nece da ih "kresne",a njemu je BLAM da kaze.

3)Na kraju sto se tice paranoje,sama DOKTORICA mi je rekla posle prvog testa,da je sada skoro sve 100% OK i kada sam ja nakon 2 meseca svratio na razgovor i rekao da apstiniram,rekla mi je DA NEMA POTREBE DA APSTINIRAM I DA SLOBODNO IMAM SEKS,ali obavezno uz kondom.A kada sam joj ja rekao da me strah,JER IZLAZEM PARTNERKU opasnosti,i ispascu neodgovoran,a ona je rekla:"Pa kako ces ispasti neodgovoran kada si se testirao?Ti si svoje obavio.".Valjda doktori znaju vise od nas...

4)Uostalom,bas me briga,ako neka devojka ne moze da oprosti coveku ovakvu mrlju u proslosti,takva mi ni ne treba.I ako hoces da znas nije mi porastao adrenalin pozitivno,nego negativno,nego sam MLAD I NEISKUSAN i ZBUNJEN i NASAMAREN.Pa valjda su za to krive one muske lovacke price.
Pa i da mi se desi onaj 0.001% naci cu osobu koja ce umeti da me razume zasto i kako sam tada tako postupio,a ne a me precrta odmah zbog jednog rizicnog seksa.Prave ljudi i vece gluposti,pa sta?Hvala bogu pa u kraju gde zivim nisu svi tako savrseni kao na ovom forumu.A sa sidom se danas zivi i preko 25 godina od infekcije,a sta ce da bude za 25 godina...niko ne zna.

Ups...
Nije mi bila namera da iznerviram bilo koga... samo nam je misljenje razlicito po nekim (mnogim) pitanjima...
Takodje, nisam ovde sa cvrstom odlukom da ostanem pri svojim stavovima... ako mi tvoje objasnjenje bude logicnije, rado cu otici sa topika sa promenjenim misljenjem...
Za sad to nije slucaj... I i dalje mislim da si pitanje postavio da bi ti devojke odgovorile da je u redu da imas sex sa nekim... (sada kad procitah poslednjih par reci, vidim da je jako :roll: tvoje pitanje)... sta pokusavam reci je: pre nego sto "kresnes" bilo koju od tih mnogih devojaka koje te iscekuju, bilo bi fer da im kazes (dok ne prodje tih 6 meseci), pa da i one odluce...

Mene interesuje misljenje devojaka:

Da li bih po Vasem mislejnju muskarac ispao nefer,ako bi vam se desilo sledece:

Flertuje sa vama neki muskarac,i nije bitno da li za jednu noć ili stupite u vezu,uglavnom desi vam se sex sa kondomom.

Medjutim,taj muškarac je ranije imao seksualni odnos sa prostitutkom koji je trajao sa kondomom,ali podslednji minut seksa ona ga je nagovorila da skine kondom.I on je to uradio,tako da se taj poslednji minut(i manje od minut) izložio riziku.Ali to ne ispadne sada da se ona *ebe sa svakim bez kondoma,jer je pre nego sto ce skinuti kondom pitala njega da li je "čist" i pogledala na polni organ da nema nekih infekcija.(naravno da to ne znači ništa,ali eto bar se "zapitala").Ta prostitutka nije neka uličarka nego radi u stanu u NS,pod nadzorom "makroa".

Pošto taj momak ranije nikada nije kresn'o bez kondoma,a i ta situacija ga je zbunila(devojka,pa još prostitutka,pita ga da skine kondom i on budala prihvata),momak je odmah otišao da se testira na HIV.Prvi rezultati nakon mesec dana(HIV DUO test,ekvivalent ELISI nakon 2-3 meseca) dali su negativan.Medjutm momak se jos nije testirao u onaj period posle 6 meseci,da bi bio 100% siguran.(Ovo prvo je,valjda,99,9 sigurno ili slično).

Pitanje glasi:

Da li biste smatrale momka neodgovornim ako bi spavao sa vama(sa kondomom) a da vam nije rekao ovu situaciju? Ne misli se da ste u vezi,nego da ste ONE NIGHT STAND ili ste na početku veze,tj. u potencijalnoj ste vezi pa ste se možda kresnuli jednom ili par puta ali se ne smatrate da ste u vezi (sada izmišljam malo potencijalne situacije).

Dakle nije pitanje da li je neodgovoran što je otišao prostitutki(svakom se može desiti,a to je za novu temu) nego da li vi OČEKUJETE da neki momak,pre nego što vas "opali",upozori vas na ovu svoju "mrlju u životu" ili vam je dovoljno da se pobrine za kondom?

Treba ga poslati u manastir.

Back