Pitanje za dame

Soprano:
Drugarica mi je pricala kako joj je strasno neprijatno kad se vraca posle seksa kuci jer misli da je svi gledaju i da znaju sta je radila. Da li i druge zene tako isto osecaju ili je to samo usamljeni slucaj?

Hehehe, ko zna sta ta drugarica radi... :lol: :oops: ... mozda i zaboravi neko "parche" odece kod dragog... Onda je misterija razresena... :lol: :lol: :wink:

Soprano:
Drugarica mi je pricala kako joj je strasno neprijatno kad se vraca posle seksa kuci jer misli da je svi gledaju i da znaju sta je radila. Da li i druge zene tako isto osecaju ili je to samo usamljeni slucaj?
Uopste ne razmisljam o tome...
A, sve i da znaju sta sam netom prije radila, ne bi mi bilo neprijatno, nego naprotiv bas prijatno... :mrgreen:

Soprano:

Гризла је савест...

Вероватно јој је један од првих пута, или није била спремна да то уради са тим дечком. У сваком случају није била опуштена.

Back