Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
Da, ali zatamljena lica, da bi se izbeglo kaljanje ugleda dobrih gradjnana koji ne upraznjavaju sex.d-mol:Deder pošalji to da se odgleda.
A jel se vidimo i mi što upiremo prstom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali zatamljena lica, da bi se izbeglo kaljanje ugleda dobrih gradjnana koji ne upraznjavaju sex.d-mol:Deder pošalji to da se odgleda.
A jel se vidimo i mi što upiremo prstom?
d-mol:
Ma ja ne bih da se ljubim ja samo da me cmokne!!! :shock:Chernobill:Ne moze covek ni da se poljubi, a da neko ne postane ljubomoran![]()
Soprano:Ma ja ne bih da se ljubim ja samo da me cmokne!!! :shock:Chernobill:Ne moze covek ni da se poljubi, a da neko ne postane ljubomoran![]()
Ne nalazim se ni u jednom!d-mol:Tako ti je to u životu.
Nekom suze, nekom biseri.
Neko ima jojo neko leukemiju!Chernobill:Ne nalazim se ni u jednom!d-mol:Tako ti je to u životu.
Nekom suze, nekom biseri.
Sta je onda sa mnom?
Leukemija!?
![]()
![]()
![]()
Ne odgovori!Chernobill:A jel' veliki ili mali?
Procitaj prvu poruku u njoj je i tema, nemoj da te mrzi!d-mol:A koja ono bi tema? :shock:
Soprano:Drugarica mi je pricala kako joj je strasno neprijatno kad se vraca posle seksa kuci jer misli da je svi gledaju i da znaju sta je radila. Da li i druge zene tako isto osecaju ili je to samo usamljeni slucaj?
Uopste ne razmisljam o tome...Soprano:Drugarica mi je pricala kako joj je strasno neprijatno kad se vraca posle seksa kuci jer misli da je svi gledaju i da znaju sta je radila. Da li i druge zene tako isto osecaju ili je to samo usamljeni slucaj?
Soprano:Drugarica mi je pricala kako joj je strasno neprijatno kad se vraca posle seksa kuci jer misli da je svi gledaju i da znaju sta je radila. Da li i druge zene tako isto osecaju ili je to samo usamljeni slucaj?