Pitanje za Beogradjane

Autorska tema.

Da li je Djilas bio bolji gradonacelnih od trenutnog kome se ne zna ime i od Vesica kao i svih pre njih od 2012?

Napisite da ili ne i zasto tako mislite?

---

Đilaz je mufljuz, ovi su mufljuzi i fukare pride, Đilas je drpao ovi drpaju pa ti se još smeju u lice, Đilas je dva koliko toliko korisna mosta napravio sa svim ugrađivanjima ovi dve kule u pesku i pevajuću fontanu na sred kružnog toka koja curi,Đilas je tu i tamo neki platan posekao u bulevaru ali ih je i posadio ovi su teški dendrofobi kako vide drvo seku i grade neko sranje za batu i kuma,Đilas je bio lošgradonačelnik ali ovi su biblijska pošast.

I što neko kaže ova najveća nesreća je bila u obe vlasti. I sjebao Zvezdu uspešno i KK i FK. Došao red na grad. Samo ne znam sa kim će grad da se fuzioniše da bi opstao :lol:

Đilaz je mufljuz, ovi su mufljuzi i fukare pride, Đilas je drpao ovi drpaju pa ti se još smeju u lice, Đilas je dva koliko toliko korisna mosta napravio sa svim ugrađivanjima ovi dve kule u pesku i pevajuću fontanu na sred kružnog toka koja curi,Đilas je tu i tamo neki platan posekao u bulevaru ali ih je i posadio ovi su teški dendrofobi kako vide drvo seku i grade neko sranje za batu i kuma,Đilas je bio lošgradonačelnik ali ovi su biblijska pošast.

I što neko kaže ova najveća nesreća je bila u obe vlasti. I sjebao Zvezdu uspešno i KK i FK. Došao red na grad. Samo ne znam sa kim će grad da se fuzioniše da bi opstao :lol:
ILR Beograd iz Leposavića

Objektivno i Djilas i Vesic su solidni gradonacelnici, Bilo je i gorih kojih se sada i ne secamo,npr,Slobodanka Gruden kijac od ovce,nista ,nula, Ovaj Djilas sa malo para uradio dosta ,ovaj Vesic isto uradio dosta sa dosta vise para, Mozemo da pricamo sta hocemo grad nije los ,meni je i lep ali ja sam subjektivan. Djlas je bio ugladjeniji ,kulturniji a Vesic je siroviji ali efikasan,

Znači ne zna se ko su veće lopurde i prevaranti , onaj Đilas se ugrađivao u sve projekte (most , putevi nasip), navuko nam tursku firmu da njima plaćamo deo od prodatih karata, koristio položaj za širenje svoje mediske kuće, izgradio i maznuo objekat usred šume za njegov šou program gde je bila izričito zabranjena gradnja, Studio B je bila pretvorena u njegovu ličnu televiziju , samo što nisu ulazili sa njim u WC a to se sve dešavalo pre pojave sveprisutog Vučića. Ako ništa drugo pošto je Vučić paranoični egomanijak koji se plaši i najmanje konkurencije sadašnjeg gradonačelnika (ili vršilac dužnosti, šta god) BGDa nema previše na televiziji ali se zato onaj ćoravi ne skida sa novosadske televizije.

Autorska tema.

Da li je Djilas bio bolji gradonacelnih od trenutnog kome se ne zna ime i od Vesica kao i svih pre njih od 2012?

Napisite da ili ne i zasto tako mislite?

---
Да, био је бољи, бар је пустио да Студио Б буде слободна градска телевизија, а сада је у власништву Андреја Вучића. Мада је управо Ђилас тај који је увео комуналну полицију и Бус плус, што људи заборављају.

Predsednik beogradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović poručio je da se vlast gradonačelnika Đilasa u Beogradu prethodnih godina bavila jedino rušenjem grada.
Za izbor Đilasa, tajnim glasanjem, izjasnilo se 58 odbornika Skupštine grada Beograda koji su preuzeli listiće za glasanje. Glasanju nisu prisustvovali odbornici Srpske radikalne stranke, Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije. Odbornici su se istovremeno, objedinjenim glasanjem, izjasnili i o predloženim kandidatima za zamenika gradonačelnika i članove Gradskog veća.

Za zamenika gradonačelnika izabran je Milan Krkobabić iz PUPS-a, a za članove Gradskog veća izabrani su Dejan Mali, Darijan Mihajlović, Vladan Šubarević, Goran Kostić, Miljana Jovčić, Goran Kreclović, Miroslav Čučković, Nikola Pavić, Oliver Glišić, Goran Aleksić, Mileta Radojević, Darko Božić i Slobodan Šolević.

Da li mi je utisak varljiv ili se neka imena ponavljaju? :mrgreen:

Znači ne zna se ko su veće lopurde i prevaranti , onaj Đilas se ugrađivao u sve projekte (most , putevi nasip), navuko nam tursku firmu da njima plaćamo deo od prodatih karata, koristio položaj za širenje svoje mediske kuće, izgradio i maznuo objekat usred šume za njegov šou program gde je bila izričito zabranjena gradnja, Studio B je bila pretvorena u njegovu ličnu televiziju , samo što nisu ulazili sa njim u WC a to se sve dešavalo pre pojave sveprisutog Vučića. Ako ništa drugo pošto je Vučić paranoični egomanijak koji se plaši i najmanje konkurencije sadašnjeg gradonačelnika (ili vršilac dužnosti, šta god) BGDa nema previše na televiziji ali se zato onaj ćoravi ne skida sa novosadske televizije.

A sad studio B nije Vuciceva licna televizija. Upalis u 3 ujutru STB kad tamo Vucic, repriza gostovanja na Pinku od pre 3 dana.

Back