Pitanje za astrologe

Truman

Elita
Poruka
23.519
Da li su vam poznati slučajevi gde osoba ima loše aspekte za neku stvar (uzmimo primer - finansije) a da je uspela da se ostvari na tom planu? U ovom slučaju bi značilo da je i pored lošeg horoskopa uspela da se obogati ili barem da pristojno živi.

Zanima me da li je stvar tako predodređena horoskopom...ako nemaš dobre aspekte za nešto džaba ti trud, rad i talenat.

Koliko se ja razumem, ti aspekti mogu da ti otežaju uspeh, što znači da moraš da uložiš više truda, ali možeš da uspeš i tada. Te stvari za tumačenje nisu crno - bele, obično pomažu dobri aspekti na nekom polju koje nije direktno vezano za samu oblast koja te interesuje.

Da li su vam poznati slučajevi gde osoba ima loše aspekte za neku stvar (uzmimo primer - finansije) a da je uspela da se ostvari na tom planu? U ovom slučaju bi značilo da je i pored lošeg horoskopa uspela da se obogati ili barem da pristojno živi.

Zanima me da li je stvar tako predodređena horoskopom...ako nemaš dobre aspekte za nešto džaba ti trud, rad i talenat.
Vise uspesnih ljudi ima lose aspekte jer oni teraju na akciju,dobri vuku ka lenjosti,uostalom astrologija daje predispozicije a ne sudbinu.

Veruj sebi
Veruj svojoj intuiciji
Pusti prognoze itd....
Može da bude korisno da da neki savet ali...
Znaš kako kaže miss Marple... "Stranger things have happened"

Nagađate zašto pitam...ja recimo imam ograničavajuće aspekte za novac. I baš skoro mi je iskrsla jedna situacija koja me je opet podsetila na to. Naprosto mi se ne otvara da zaradim više ili uštedim.

Izgleda da su ti loše aspektovani Uran ili Neptun u drugoj kući, ili tako nešto? :)
nataltruman.png

Evo karte pa "uživaj". :D

A šta ti misliš i veruješ apropo svojih finansija?
Kakav je tvoj osećaj?
Znaš kako...kad sam bio mlađi nisam imao nikakve predrasude. Čak sam sebe video kako u odelu imam uspešnu karijeru. Ali dešavale su se druge stvari, šanse za bolje poslove nisam dobijao. Mislim da je to u dobroj meri karmički zacrtano. Zato me zanima mišljenje astrologa...ima li primera ljudi sa lošim aspektima koji su postali uspešni.

Pa i mesec ti je u 10. kući k'o i meni, nije najsrećnije mesto. Umesto u porodicu, ti se emotivno ulažeš u karijeru. Nego, manje astologije, u se i u svoje kljuse.
Ne ulažem se emotivno mnogo u karijeru. Samo jednostavno nisam zadovoljan svojim primanjima. Ograničenja definitivno postoje. I kad mislim "ovog meseca ću da uštedim" krajem meseca mi se desi neka frka i budem na nuli. Mislim da se te stvari karmički dešavaju...

Ne ulažem se emotivno mnogo u karijeru. Samo jednostavno nisam zadovoljan svojim primanjima. Ograničenja definitivno postoje. I kad mislim "ovog meseca ću da uštedim" krajem meseca mi se desi neka frka i budem na nuli. Mislim da se te stvari karmički dešavaju...
Ne vidim dobro, jel imaš pet retrogradnih planete, ove što piše 'r' pored planete?

Da, to valjda daje situacije koje se stalno ponavljaju. Ali ne znam da l ograničava za finansije.
Ono kako sam ja učio astrologiju, što više imaš retrogradnih planeta, imaš više karmičkih dugova. Ali, ne brini se , ja ih imam četiri, pa još mrdam. :)

Tu se postavlja i pitanje, kako možeš da oceniš šta je u životu karmički dug?

Ono kako sam ja učio astrologiju, što više imaš retrogradnih planeta, imaš više karmičkih dugova. Ali, ne brini se , ja ih imam četiri, pa još mrdam. :)

Tu se postavlja i pitanje, kako možeš da oceniš šta je u životu karmički dug?
Imam ja karmičke dugove na razne teme. :D

Ne mogu objektivno da ocenim. Nego kad se upinjem a ne ide onda kapiram da je do karme. Ali to je samo moj subjektivni osećaj.

Back