Pitanje vezano za vezu

Dragi moji,svaki savet bi mi znacio.
Postoji jedan mladić koga nisam ni poznavala uživo,upoznali smo se preko instagrama.Moj profil sam otvorila pre godinu dana,i od tada mi se javljao svakih mesec dana,pa je napravio pauzu tri meseca.Ja sam mu rekla da imam decka i da sam zauzeta,ali od septembra se bas zagrejao za mene.Jedno veče je bio uzbudjen, i postavio mi pitanje kakva sam u krevetu,a ja sam glumila na to da sam uzbudjena i ja,da se ne uvredi,ali nisam bila uzbudjena.Posle nekoliko dana od tog dogadjaja,govorio mi je da zeli vezu sa mnom i da ostavim mog decka.Da je on pravi covek za mene,a ne moj decko.Ja sam se uplasila,zbog toga,na pocetku me nije ni privlacio,pa sam rekla da imam decka,iako smo moj decko i ja raskinuli jos odavno,pitala sam ga šta on misli,kakva sam ja osoba,na osnovu nase konverzacije?On je rekao dobra,nezna,puna ljubavi.Mislim da sam se njemu posle tog dogadjaja vise dopala kao neki objekat,a ne kao devojka koja poseduje sve te lepe osobine.Šta uopšte znači biti puna ljubavi?Na neki način me je to uvredilo.On je posle toga idalje zeleo vezu,rekao mi je prvo jednu priču, pa onda drugu.Na početku konverzacije u septembru,rekao je da sam ista kao on,da je on emotivan,romantican,da voli da masta,kao i da je imao devojku i da su se rastali,svaki odgovor na moje postavljeno pitanje bio je pozitivan i bio je odgovor recju da.A u novembru je rekao nešto drugo,da nije romantičan,da nema emocije,da nije imao devojku nikada.Tada svaki odgovor na moje postavljeno pitanje,bio je ne znam,verovatno ili mozda.Ja sam uglavnom tokom cele nase konverzacije postavljala pitanja,a on je odgovarao,vrlo retko bi on mene nesto pitao.Rekla sam mu tokom konverzacije da volim samo ozbiljnu vezu.Pitala sam ga da li je on spreman na ozbiljnu vezu,ako bismo se zaljubili rekao je da jeste.Maštali smo kroz konverzaciju o nama,nekih mesec dana,i on je mastao,a posle je odjednom rekao da ne ume da masta.Pa sam htela da Vas pitam,šta da mislim o takvoj osobi?U poslednja dva meseca kada bi mastala o necemu sa njim,rekao bi da se to nece desiti.Ja sam ga pitala,mozda hoce u buducnosti?Rekao je ne verujem u to.Ja sam pitala zasto?Zbog mog decka?On je rekao da je to prvi razlog,a kao drugi je naveo da je pitanje da li smo jedno za drugo.Ja sam pitala sta mislis o tome?Rekao je ne znam.Ima slicnosti i razlika dosta.Ja sam mu trazila da nabroji razlike,nabrojao je nekoliko razlika,uglavnom beznacajne,da on voli noc,a ja dan,da bi on voleo da proslavi Novu godinu sa drustvom,a ja sa deckom,da bih po njegovom ja ozbiljnu vezu,dete i brak,a on se plasi jer nije bio u vezi.Pri tom ja nisam trazila nikakvo dete i brak.Samo sam rekla da bih volela u buducnosti da se udam i da imam dete,mastala sam o tome,jer nisam znala o cemu da pricam sa nekim koga ni ne poznajem.Direktno sam ga pitala da li on veruje da bismo on i ja mogli da budemo zajedno u budućnosti na osnovu mojih i njegovih lepih osobina,rekao je mislim da ne,ali ko zna,svakako voleo bih da se upoznamo.Pitala sam ga zasto misli da ne bismo mogli da budemo decko i devojka u buducnosti?Rekao je da je uvideo neke stvari u medjuvremenu kod sebe.Ja sam ga pitala koje stvari?Rekao je da je uvideo da on nije tip za vezu.Pitala sam ga nego za sta si?Rekao je za nista.Rekla sam mu da je na pocetku rekao da je spreman na ozbiljnu vezu,a sada kaze nesto drugo.Pitala sam ga kako si sada to shvatio?Rekao je da bi mu veza bila teret.Priznao je da je rekao da je bio spreman za vezu u pocetku,ali kaze da bi mu veza bila teret sada.Ja sam ga pitala kako znas da nisi spreman za vezu ako nisi nikada ni bio u vezi?Odgovorio je da ne zna,ali da ima takav osećaj.Šta da mislim o njemu i njegovim postupcima?Molim Vas za pomoć.

Ja sam upravo mislio na fizičke osobine. Interesuje me šta te privlači na njegovom telesnom sklopu.

JA volim to žene da pitam jer su mi odgvori jako interesantni, a meni nedokučivi.
Na fizičkom sklopu,ništa,iskreno,ali sam kroz konverzaciju shvatila da mi je jako sličan kao osoba,dok je tvrdio da je maštovit,emotivan,romantičan,a posle je rekao sve suprotno.Ali danas,nažalost ima raznih momaka,neshvatljivo mi je to.Ako je u medjuvremenu našao drugu,neka to kaže.Dve devojke ne može imati istovremeno.

Razumem,ali zašto onda insistira da budemo prijatelji?On nije hteo da prekinemo konverzaciju.Pitala sam ga zašto misli da jednog dana ne bi imao decu?Rekao je,jer mislim da ne bih imao devojku.Ja sam pitala zašto misliš da ne bi imao devojku?Rekao je da je nije imao do sada i da nije u kontaktu sa nekim devojkama drugim,nego samo sa mnom.Vrlo je moguće to što ste sada rekli,ali zašto idalje želi da nastavi konverzaciju sa mnom,ako se pojavila neka druga?Eto nije mi jasno.
Umm, upravo zato što te održava na lancu. Ako te ignoriše ode ti. Ovako si tu

Na fizičkom sklopu,ništa,iskreno,ali sam kroz konverzaciju shvatila da mi je jako sličan kao osoba,dok je tvrdio da je maštovit,emotivan,romantičan,a posle je rekao sve suprotno.Ali danas,nažalost ima raznih momaka,neshvatljivo mi je to.Ako je u medjuvremenu našao drugu,neka to kaže.Dve devojke ne može imati istovremeno.
Ono što bih htela da dodam,da su mnogi momci
Imaju li ženskinje komentar na ovo?
Htela sam da dodam da mnogi momci greše,zarad malo provoda,izgube devojku koja je spremna da bude sa njima,da ih voli,da imaju zajedničku budućnost.Iz moje srednje škole,moju drugaricu,jedan je dečko odbacio,zato što nije fizički lepo izgledala,i spandjao se sa devojkom koja je devojka lakog morala.I evo,njihova veza trajala je dve godine,a ona danas šeta 11 momka po redu,tako se prica

Umm, upravo zato što te održava na lancu. Ako te ignoriše ode ti. Ovako si tu
jednom me prilikom i jeste ignorisao,na sta sam ja rekla da ne moramo da se dopisujemo.A njegovo opravdanje je bilo,odgovorio sam ti,ali poruka nije htela da se pošalje.A posle toga sve je normalno funkcionisalo i poruke su stizale.Iskreno izgovori koje on govori nisu ok.Ranije se više dopisivao sa mnom,dok su nam trajala i predavanja i vežbe,a sada kada nemamo predavanja do kraja februara,rekao je da nema dovoljno slobodnog vremena.Tako da je vrlo moguće,da mu se neka ponudila na izvolte,a on nju prihvatio.Vi ste u pravu,zasto bi rekao da ima drugu,kada ovako moze da ima jos neku,kad ga prethodna ostavi,ali to nije slučaj sa mnom.Ili dečko jednostavno želi samo provod,na jednu noć,i aj zdravo.Ali neka mu bude,sam je tako hteo.

giphy.gif

Čekaj, znači, uzeli ste se? Znaš da je najbitnije u svakoj priči hoće li se
Čekaj, znači, uzeli ste se? Znaš da je najbitnije u svakoj priči hoće li se uzeti na kraju.
Mislim da ova priča neće imati srećan završetak,jer zaslužujem nekog puno boljeg od takvog tipa.Ali ce verovatno naici princ na belom konju,kad se najmanje budem nadala.😁

Back