Pitanje u vezi subvencije od drzave

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Dobar dan.

Da li je moguce podici subvencije od drzave tipa ako otvaras firmu i zaposlis radnika. Moj tata je odlucio da otvori firmu i da mene zaposli kako bi dobio subvencije od drzave na moje ime.
Sad me brine, da li ja time gubim mogucnost da ja sutra, ukoliko zelim da otvorim svoju firmu imam pravo na subvrncije?

Kada istekne 12 meseci za koje je u obavezi da te prijavi kao svog radnika (dok traje subvencija ) ,možeš da konkurišeš ponovo da ti otvoriš firmu , nema nikakvih smetnji . Za dalje se raspitaj u lokalnoj Filijali NSZ , ili na njihovom sajtu nadji broj call centra ,al bolje lično idi ako možeš .

Dobar dan.

Da li je moguce podici subvencije od drzave tipa ako otvaras firmu i zaposlis radnika. Moj tata je odlucio da otvori firmu i da mene zaposli kako bi dobio subvencije od drzave na moje ime.
Sad me brine, da li ja time gubim mogucnost da ja sutra, ukoliko zelim da otvorim svoju firmu imam pravo na subvrncije?
O kojim konkretno subvencijama je reč tj po kom osnovu jer se razlikuju uslovi? Ali subvencija se daje preduzetniku ili firmi, tako da ti(tvoja buduća firma) i otac u tom smislu ste dva različita subjekta i tako se i posmatrate.
Većina olakšica za koju ja znam je vezana za zapošljavanje nekoga ko je proveo neko vreme na birou. Tako da jedino bi eventualno bilo potrebno da postoji pauza između otkaza u očevoj i otvaranju nove firme.

Back