Pitanje u vezi printera

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
89.955
Ovako, imam printere (2 kom) koji malo zezaju s printanjem.
Oba su HP, nista posebno skupo ali prvi iako ima originalne uloske s tintom ne prepoznaje jedan ulozak i ne zeli printati.
Drugi, slično, HP, noviji model, ne prepoznaje crno punjenje...
da li da pokusam to sama sloziti, da zovem servis ili da bacam u smece :ceka:
Printeri su ujedno skener i kopirka, ovaj stariji mi je drazi i bas je bio ok... a ovaj drugi je "noviji" mislim da ima oko 2 godine i vec "zeza"
Mislim, nije da mi trebaju, kupila sam novi (da iskoristim tonere bar od ovog drugog) ali sta da radim :think:

Ako ne znaš bolje servis.

Ili saznaj tačan model pa po video upustva po internetu...

:hvala: na savjetu, ma za sada cu se uciti, trenutno imam 3 printera, jedan koji radi i jos ima garanciju i ova dva koji zezaju, e pa na njima cu se uciti :zloca:
nekako volim svasta znati pa i ocistiti printer ne zvuci kao losa ideja, posebno kada sam vidjela da se to radi s manje vise poznatim mi sredstvima (papir, spricalica s detergentom)...

:hvala: na savjetu, ma za sada cu se uciti, trenutno imam 3 printera, jedan koji radi i jos ima garanciju i ova dva koji zezaju, e pa na njima cu se uciti :zloca:
nekako volim svasta znati pa i ocistiti printer ne zvuci kao losa ideja, posebno kada sam vidjela da se to radi s manje vise poznatim mi sredstvima (papir, spricalica s detergentom)...
Saznaj model i informiši se što više.
Da ne napraviš više štete nego koristi...

Mada na greškama se uči..

Ja sam bio sav mastan od mastila pre neki dan... laserski je, i bočicu sa strane dok sam izvadio :) ko ugljem da sam se igrao haha

čišćenje je obavezno.
Svaki, ali svaki, printer će evntualno da ima taj problem, naročito ako ne printaš svakoga dana

čišćenje je obavezno.
Svaki, ali svaki, printer će evntualno da ima taj problem, naročito ako ne printaš svakoga dana

ovaj prvi printer je star oko 10 tak god skoro i evo prvi put da zeza. Ovaj drugi nema 3 godine i vec zeza... treci je pod garancijom, nekih 2 mjeseca je tek kod mene, od kad je printer drugi poceo da gnjavi :aha:

Poslednja izmena:

Back