Pitanje u vezi Hotmail-a

imamo_situaciju

Zainteresovan član
Poruka
133
Kad udjem na hotmail.com otvore se standardno polja za password i e-mail,ali je oboje ukucano u polja,ajde mail to je normalno,ali ne znam kako da obisem password.Problem je ako neko udje sa racunara na hotmail.com moze uci u moje mailove ako zeli.Inace stalno kad udjem normalno se izlogujem,sve bude ok,opet odem hotmail.com onaj password stoji tamo...obrisem ga,opet udjem,on ukucan...Ne znam ima li u podesavanjima neka fora ili sta...

Kad udjem na hotmail.com otvore se standardno polja za password i e-mail,ali je oboje ukucano u polja,ajde mail to je normalno,ali ne znam kako da obisem password.Problem je ako neko udje sa racunara na hotmail.com moze uci u moje mailove ako zeli.Inace stalno kad udjem normalno se izlogujem,sve bude ok,opet odem hotmail.com onaj password stoji tamo...obrisem ga,opet udjem,on ukucan...Ne znam ima li u podesavanjima neka fora ili sta...

Najbolje da napraviš "guest account" za druge korisnike.
Ti na svoj nalog staviš šifru a ostali neka idu na nalog za Goste. Tako više ne moraš da brineš ni o kakvim šiframa

Isto je i za Win i za Linux

Najbitnije je da kazes koji pretrazivac, ne brise se iz svakog na isti nacin, a nije od viska orijentacioni podatak o OS-u jer isti pretrazivac (browser) moze imati drugacija setiranja na razlicitim sistemima.
Windows, pretpostavljam?
Microsoft Edge, IE, Firefox, Opera, Chrome...?

Skini Cccleaner startuj obrisace ti sve vezano za istoriju,kolacice itd ako opet se isto pojavi posle ciscenja onda deinstaliraj pretrazivac sa nekim uninstalerom pobrisi sve zaostatke od pretrazivaca i instaliraj novi i vidi dal se isto desava

Back