pitanje u vezi facebook-a

• Začetnik teme Začetnik teme nestl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nestl

Zainteresovan član
Poruka
247
Pozdrav,da li je tacno da posto imam ADSL internet da imam dinamicku ip adresu ( prilikom resetovanja rutera dobijam novu ip adresu), ako jeste to znaci da sam svaki put novi korisnik kada resetujem, e sad meni je nestalo struje i bio mi je upaljen facebook i sve je radilo normalno do nestanka struje i kada se vratila struja, facebook mi je dao da pogadjam 5 prijatelja i pogodio sam ih, ali posto sam izgubio telefon ne mogu da verifikujem sa onim kodom, ali to sad nije bitno. Moje pitanje je zasto mi se sada to desilo da pogadjam 5 prijatelja a prethodnih ko zna koliko 100 puta kada mi je nestajalo struje mi nije davao da pokadjam nego je normalno usao??? Kada to sa pogadjem prijatelja se aktivira uopste???

Pozdrav,da li je tacno da posto imam ADSL internet da imam dinamicku ip adresu ( prilikom resetovanja rutera dobijam novu ip adresu), ako jeste to znaci da sam svaki put novi korisnik kada resetujem,

Verovatno da imaš dinamičku adresu, i ona nema veze sa tvojim ruterom, već sa modemom. i menja se u zavisnosti na koliko je admin tvog provajdera namestio. obično je to lizing na 7 dana. drugim rečima 7 dana imaš istu adresu.
To što se tiče FB ne znam, ali do IP adrese sigurno nije.

Back