pitanje u vezi adobe premiere

• Začetnik teme Začetnik teme idza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

idza

Zainteresovan član
Poruka
346
prvo da kazem da sam postavio temu na multimediji ali tamo niko da pomogne, kao da je neko bacio suzavac tamo

naime evo pokusavam da napravim najobicniju glupost, bilo sta ali nece. kad postavim dvije slike i ispod tranziciju i fino pustim da vidim to kad dodje do tranzicije u cosku mi stoji mali x i ne prikazuje mi tranziciju vec prelazi na drugu sliku.

da li adobe moze da radi sa svim video fajlovima?

posto se nadam da cu to nauciti uskoro evo jeos jedno: u kojem formatu snima Premiere? i ako nije u MPEG nekome jeli to problem prebaciti? Hvala unapred

Neki ljudi su i dosli sa EliteS ovde kako bi pomogli.

Idza, drzi dugme alt i vuci polako mishem preko filma, izmedju dela gde je jedan film, zatim tranzicija i nastavak drugog dela filma. To je potrebno u Premieru uraditi kako bi mogao da pogledash efekat kako ide. Takodje ukoliko zelish da pogledash ceo film kako izgleda sa svim tranzicijama potrebno je uraditi (koliko se secam) F7 i sachekati dok se ne obradi ceo film.

U knjizarama moze se naci dobre knjige (biblije) koju su namenjene za montazu prvenstveno filma, slika a zatim i tona. Nova verzija koja je do sada aktelna jeste Adobe Premier pro. Za ozbiljnije stvari sa ovim program preporuchujem malo jache procesore, jer je dosta zahtevan.

Nemojte vise da pomazete. Meni recimo nisu hteli ili nisu umeli da objasne kako snimak od 13 GB da snimim na DVD od 4.5GB :) Sve okolo naokolo kao ne znaju sta hocu da pitam a konkretno sam postaivo problem. I posle ocekuju od mene da im dam odgovor iz oblasti koju poznajem

Back