pitanje starenja

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

prsho

Veoma poznat
Poruka
13.443
„Mi imamo previše staraca, potpuno je smiješno živjeti u zemlji koja može uspavati pse, ali ne može uspavati starce. Mi moramo prihvatiti činjenično stanje, da nam medicina povećava životni vijek, te da ljudi sve dulje i dulje žive, no ipak to nije najbolje rješenje. Najbolje rješenje ovog problema bi bile pokretne jedinice za eutanaziju, poput kombija sa sladoledom, mi bismo stvorili kombije s ekipom za eutanaziranje koje bi došle ravno do vaših vrata. To bi bilo zaista dražesno, te ekipe bi čak mogle i zasvirati koju melodiju dok obavljaju svoj posao. Zapravo, ja se zaista zalažem za kombije za eutanaziju.“
slazete li se s ovo rijesenje sto ga je predlozila eminenta novinarka
ne bi li besmisao puta sto vodi do starenja bila dovodena u pitanje produktivnost sustava

U mom komsiluku je bilo dosta starih i zdravih , imali su vise volje i osmeha nego neki mnogo mladji .
Sa starima si mogao i da popricas , neki novi klinci ne kazu ni dobar dan . Ko god da je pisao taj tekst to
je promocija ludila , osudjuje starost a ne trovace hrane , vazduha , prirode , trovace dece , trovace uma.
misli da ce zivit vjecito kao i vecina ljudi ususkanih u 20-te 30-te...nedostatak osjecaja o protoku vremena

Tko li je ovu spodobu pitao za tuđi život? Neka se bavi svojim i druge pusti na miru.
Radi se o nekoj ludoj babi s Otoka:

220px-Katie_Hopkins_.jpg

slazete li se s ovo rijesenje sto ga je predlozila eminenta novinarka
ne bi li besmisao puta sto vodi do starenja bila dovodena u pitanje produktivnost sustava

Prvo, medicina koliko ti produžava život toliko ga i skraćuje. A drugo, "eminentna" novinarka je obična budalčina željna pažnje pa pošto nije u mogućnosti da privuče pažnju na drugi način, onda ajde da kaže neku glupost. Ali ne običnu glupost nego glupost toliko veliku da čak ni ona jadna nebitna i mizerna ne može da prođe a da je neko ne pomene.

Back