- Poruka
- 42.825
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam stigao ni do 8 h braka.
Pa jbt kad si se udala?Sa 10 godina? :/Pomnoži sa 3Čekaj? Mogu li onda reći da mi je ovo treći muž?
![]()
pre nego pitas nas, red je da se i ti izjasnis. Daklem ?
Udata je žena, ponašaj sepre nego pitas nas, red je da se i ti izjasnis. Daklem ?
pa ne bi pitala da nije................al kolko je ona u braku?Udata je žena, ponašaj se![]()
28 godina, još nešto?pa ne bi pitala da nije................al kolko je ona u braku?
jes ti njen portparol? Imal ona usta da kaze?28 godina, još nešto?![]()
Asistent za odnose sa javnošću. Ima ali je zauzeta trenutno.jes ti njen portparol? Imal ona usta da kaze?
mi to kazemo "klon" ..........sa drugi "nik".Asistent za odnose sa javnošću. Ima ali je zauzeta trenutno.
Koji vi? A bre Milunče što si stisnut....neću više ni da se zezam sa tobom.mi to kazemo "klon" ..........sa drugi "nik".
dobro, uozbiljicu se, a ti nastavi da se zezas sa mene.............u redu?Koji vi? A bre Milunče što si stisnut....neću više ni da se zezam sa tobom.
Hoćeš nešto da me zeznešdobro, uozbiljicu se, a ti nastavi da se zezas sa mene.............u redu?
kod mene je sve natprosecno, pa i brak.......i , neces verovati, jos uvek prvi.Hoćeš nešto da me zezneš
I nisi odgovorio na temu.
A što ne bih vjerovala?kod mene je sve natprosecno, pa i brak.......i , neces verovati, jos uvek prvi.
pa na svom primeru.A što ne bih vjerovala?