Pitanje oko vize

turista31

Početnik
Poruka
1
Ovako, ja i moj prijatelj već duže vrijeme planiramo da putujemo za Moskvu. Pošto je stanje u Ukrajini takvo kakvo je, a imamo prijatelje u gradu Minsku, u Bjelorusiji, htjeli bi da ih posjetimo usput. E sada problem je, što je za ulazak u Bjelorusiju potrebna viza za državljane BiH. Sada, zanima me, jel nama treba viza ako samo putujemo kroz Bjelorusiju, jer mi ne planiramo boraviti u toj državi. Ako treba, gdje se to može izvaditi i koliko košta. Ako je procedura komplikovana, onda nam je lakše izvaditi dvojno državljanstvo, pošto građani Srbije mogu bez problema u Bjelorusiju. Hvala unaprijed. :mrgreen:

е сад ниси написао како путујеш а можда ти треба транзитна виза. најбоље да контактираш конзулат белоруски у твојој држави или најближој. и грађани србије као и сви странци било где морају да пријаве боравак... знаш и сам кад путујеш авионом за русију да попуњаваш папирић у току лета где идеш, на колико дана, а после кад си код пријатеља у русији он те пријави негде мислим муп, а хотел то сам одради и нема бриге. позз

Back