Pitanje oko prijemnog

Zeleo bih da upisem tehnicki fakultet u Novom Sadu, konkretan smer je racunarstvo i automatika, pa me zanima sta bih polagao za prijemni. Inace, treca sam godina, nego da pitam. :D

In searching at any price to wrench oneself from this mortal situation, from this mental anorexia of the university, the students do nothing but breathe energy again into an institution long since in a coma; it is forced survival, it is the medicine of desperation that is practiced today on both institutions and individuals, and that everywhere is the sign of the same incapacity to confront death. "One must push what is collapsing," said Nietzsche.

from Simulacra and simulation by Jean Baudrillard

Zeleo bih da upisem tehnicki fakultet u Novom Sadu, konkretan smer je racunarstvo i automatika, pa me zanima sta bih polagao za prijemni. Inace, treca sam godina, nego da pitam. :D

Nadam se da ne odgovaram kasno, nisam bio na forumu..
Za smer automatika i računarstvo na prijemnom ispitu polažeš samo matematiku, naravno.. To je smer gde će Ti biti najpotrebnija matematika! Znam jer dolazim iz srednje tehničke škole, 75% predmeta se bazira na matematici.. Ukoliko si svestan da nisi jak, počni da vežbaš sam, idi na privatne časove, i na kraju krajeva imaš i pripreme za prijemni.. Ukoliko Te interesuje još nešto, slobodno pitaj.. To je veoma dobar smer, sa srećom Ti bilo!

Back