pitanje oko kecevog karburatora...

• Začetnik teme Začetnik teme Daky_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Daky_

Obećava
Poruka
82
Imam problem tj.. na mom renaultu 5 stavljen je karburator od keca nov,novcijat... i trosi mi sasvim "ludo" 12-13l ben/100km.. e sad dal on nije nastelovan kako treba ili sta je u pitanju ja nzm... karb je neki weberov nzm tacno koji...ali na njemu nema nista za podesavanje jedino neki zuti strafic uvucen... nzm zasta to sluzi??
jel za protok goriva ili vazduha?
Hvala!

Nemo se ljutis ali otvaras novu temu na staru i kao sto vidim jos nisi resio problem.
Druga stvar je sto Kec nema Weber karburator nego domaci IMP(ili tako nesto) tako da ko zna od cega ti imas karburator.
Kao trece neces i ne mozes sam da nastelujes karburator i kao sto ti je vec receno promeni majstora i nadji nekog kog ti preporucuju da ti to nasteluje.
Sve ono originalno sto imas mora i moze da se namesti da radi a ne da ti mesa ulje i benzin,kako ti to kazes,ali moras malo da se otvoris i da das neku kintu majstoru.
Imam ja tako jednog drugara koji nebi dao neku kintu majstoru nikako a onda sve sam pokvari pa posle kuka.:mrgreen:

Sa ovaj karburator ne mesa benzin i ulje!!!! a karburator je kako mi kum reko od keca kupljen nov... a na karb pise weber nisam toliko nepismen da nmg da procitam... i ja trebam da idem 100km odavde da bih nastelovao jedan j***ni karb jer ovde ima 15 majstora ali ni do q**a nisu... svako namesti po svojem... a teme su tu da se trazi pomoc a ne da se pise samo da bi pisao nesto...

Back