Pitanje oko gripa

Peetarr

Početnik
Poruka
41
U stvari neznam sta imam, da li grip ili alergijski nesto. Sve je pocelo pre 8 dana koren jezika mi je bio zadebljan da tako kazem i tesko sam gutao. Temperatura je bila oko 38 stepeni. Sutradan na tom mestu je proslo a zadebljala se desna strana grla znaci malo nize od korena jezika. Isto nisam mogo lepo da gutam. Temperatura je bila tako oko 37.4. To je isto proslo u toku dana a poceo sam da osecam zadebljanje na levoj strani i isto nisam mogo da gutam. Temperatura je isto bila negde oko 37.3. Isto je proslo za jedan dan, medjutim sutradan sam bio promuko i glasne zice su mi bile kao inficirane. Malte ne nisam mogo da govorim koliko sam bio promuko. Temperatura je bila oko 38.2 najveca ali nije konstantno bila toliko, padala je i uglavnom je vila tako oko 37.4. E sad to je trajalo oko 3 dana i juce uvece i danas mi je sve ok i sad nisam promuko. Prekljucer i pored toga sto sam bio promuko u vecem delu dana temperatura mi je bila ok oko 36.5. Medjutim tu negde kad sam promuko mozda jedan dan kasnije poceo sam da osecam pored svega toga i neko golicanje grla i postepeno negde ispod glasnih zica poceo sam sve vise i vise da osecam onako da me steze. Kad je pocelo da me golica poceo sam i da kasljucam. U pocetku je bilo bez slejma. E sad prekljuce negde oko ponoci opet mi je temperatura otisla u 38. Bilo me bas steglo ispod glasnih zica i cak i nize. Juce i danas mi je temepratura opet tu negde konstanta oko 37.3 do 37.5 i juce i prekljuce sam isto iskasljavao slejm, stim da je juce bilo bas bas obilno. Medjutim i danas osecam da me steze ispod casice ali vrlo malo iskasljavam, manje vise uglavnom je suv kasalj. Temperatura i danas je oko 37.4 malte ne konstanta tokom celog dana. Stvarno neznam sta je da li je neki virus ili bakterije ili i jedno i drugo ili vise tipova bakterija nisam pametan. Imao sam puno puta virusni grip ali ovako da se simpotomi menjaju nije tako bilo. Pogotovu sto je krenulo odozgo pa nanize a stim sto je gore brze prolazilo.

Sta vi mislite sta je po sredi virus ili bakterija? Da li da odem kod lekara za neki antibiotik ili da sacekam jos koji dan mozda prodje? Meni nije problem sto kasljem ali me brine to sto jos osecam stezanje ispod casice. Posebno me brine sto danas vrlo malo iskasljavam slejm a osecam da me steze.

Baš si se raspisao.:lol:

Vidim puno pregleda teme,a niko da odgovori.

Verovatno je gripa.

Meni je bilo tako prvu nedelju dana,a posle je kašalj trajao još dve nedelje.Lekar mi je rekao da pijem sirup protiv kašlja i koristim kapi za nos.
Nisam imala apetita,i nisam osećala mirise i ukuse.
Osećala sam i to stezanje,proći će.:bye:

Back