Pitanje copy paste

Kako se uopšte oporaviš poslije ljudi sa kojima si htjeo da izgradiš cijeli svoj život?
Da li se ikada zapravo oporaviš?

————————

Ajde vas čujem
nije mi ni jedna osoba trenutno u planu sa kojom bih izgradila ceo zivot....dobro,celebrity crush se trenutno ne racuna...
Ali uglavnom, da sam imala takav slucaj, verovatno bih uspela da se oporavim. I to veoma brzo. Nadam se.

Pa bolje i povrsan seks sa normalnom devojkom nego ljubavna katarza sa narcisoidnom sociopatom koja savetuje nevine momke na antidepresivima da uzmu kais i obese se. Valjda joj je to zabavno, sta vec.. Ali je zato je puna ljubavi.

Ništa nikome pa tako i niko nikome nije obećan u ovom životu, i mislim da je to filozofija koju bi trebalo imati u vidu od trenutka kada smo svesni sebe pa sve do smrti...
Sve ostalo je ideja, pa tako i mogucnost da sa nekim izgradis i provedes taj zivot. Istina, u tu ideju se ulozis svim svojim bicem kada je zivis, ali ako i kada pukne i ne ostvari se, oporavak je nista drugo do vracanje sebi, jer taj ulog nije bila neka nepovratna simbioza sa tom osobom posle koje nema zivota....

Ništa nikome pa tako i niko nikome nije obećan u ovom životu, i mislim da je to filozofija koju bi trebalo imati u vidu od trenutka kada smo svesni sebe pa sve do smrti...
Sve ostalo je ideja, pa tako i mogucnost da sa nekim izgradis i provedes taj zivot. Istina, u tu ideju se ulozis svim svojim bicem kada je zivis, ali ako i kada pukne i ne ostvari se, oporavak je nista drugo do vracanje sebi, jer taj ulog nije bila neka nepovratna simbioza sa tom osobom posle koje nema zivota....
Ne bre, ne gledas zivot nikad vise na taj naivan, nevin nacin u tom smislu.
A zive ljudi i bez dece a ne tamo nekog.

Back