pitanjce

Zdravo :D

Dugo sam razmišljala da li da ovu temu stavim na nekom drugom odeljku, ali pošto ovo ima veze sa ljudskom psihom i reakcijama na neke postupke, odlučila sam da je ipak postavim ovde.

Interesuje me šta biste vi uradili i kakva bi vaša reakcija bila kad bi vam nepoznata osoba suprotnog pola na ulici prišla i poljubila vas?
Odgurnuo bi je najgrublje sto mogu i reko: sto se mene tice to mora da se zasluzi, a pitanje je da li uopste volim poljupce u usta koje ti necu otkriti, jer i to saznanje mora da se zasluzi! Ali bice nesto od tebe mozda, hrabra si. Razmisljaj dobro o tome da u zivotu postoji nesto sto se zove zasluga, hrabra budalo!

Gledao na tv neku skrivenu kameru gde ljude prskaju vodom po licu, onako iznenada, svi ovi preplaseni ko da ce ih siluju i odzepare... i posle kao nasmesite se.. bolesno. ja bih tuzio tu tv..

Naravoucenije - siriti ljubav nije greh. a prskati vodom jeste . ako ces da prskas, ljubis, radi to bez kamere, iskreno,

A da sam urednik neke sk.. unajmio bih devojke da terorisu ljude poljupcima, a sto da ne i skidaju se i siluju muskarce. naravno i obratno. U japanu postoje skrivene kamere gde na ulici devojkama skidaju suknjice i gacice i nikom nista. a ovde sramota, pa hajde prskaj vodom.

Mene vise zanima kako bi vi reagovali kad bi neko nocu upao u kucu u vas krevet u polusnu i obljubio vas...?
mislim da bi u lezecem polozaju i alfa nivou mozdanih talasa sasvim pozitivnije reagovali, nego u nekom pokretnom beta ego nivou svesti.

Gledao na tv neku skrivenu kameru gde ljude prskaju vodom po licu, onako iznenada, svi ovi preplaseni ko da ce ih siluju i odzepare... i posle kao nasmesite se.. bolesno. ja bih tuzio tu tv..

Naravoucenije - siriti ljubav nije greh. a prskati vodom jeste . ako ces da prskas, ljubis, radi to bez kamere, iskreno,

A da sam urednik neke sk.. unajmio bih devojke da terorisu ljude poljupcima, a sto da ne i skidaju se i siluju muskarce. naravno i obratno. U japanu postoje skrivene kamere gde na ulici devojkama skidaju suknjice i gacice i nikom nista. a ovde sramota, pa hajde prskaj vodom.

Mene vise zanima kako bi vi reagovali kad bi neko nocu upao u kucu u vas krevet u polusnu i obljubio vas...?
mislim da bi u lezecem polozaju i alfa nivou mozdanih talasa sasvim pozitivnije reagovali, nego u nekom pokretnom beta ego nivou svesti.

Zanimljivo...
Čovek nikad ne zna kako će da reaguje u datim situacijama jer se to događa refleksno. Ali bih se isprepadala da mi neko upadne u kuću, a kamoli u krevet. Čisto sumnjam da bi bila pozitivna reakcija.

Dugo sam razmišljala da li da ovu temu stavim na nekom drugom odeljku, ali pošto ovo ima veze sa ljudskom psihom i reakcijama na neke postupke, odlučila sam da je ipak postavim ovde.

Interesuje me šta biste vi uradili i kakva bi vaša reakcija bila kad bi vam nepoznata osoba suprotnog pola na ulici prišla i poljubila vas?
Radikalan pristup, nema šta.....
Pa ako je lepa, ponudio bih joj i da mi ******,
a ako nije oterao bih je u tri lepe.

uplašila se, iznenadila, generalno bi se verovatno jako trgla, jer nasrtanje glavom u moj lični prostor (to je onaj prostor tipa 1x1m smatram ugrožavajući), podiže gard i alarm..
...ali onaj free hug, to može :lol:

Uzvratio bih istom merom. Kao i za sve u civotu.

Vec se desilo :rumenko:
Videla je da je pogresila i otisla dalje. Ja sam ostao zbunjen i posle par trenutaka, kad sam shvatio sta se desilo, nastavio tamo gde sam posao.

Ostala zatecena. Na lep iili na ruzan nacin, zavisi od toga kakav bi bio poljubac. :)

Back