- Poruka
- 790
Ne bih mu dozvolila. Ne volim da me ljubi bilo ko sa ulice, ma koliko dobro izgledao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgurnuo bi je najgrublje sto mogu i reko: sto se mene tice to mora da se zasluzi, a pitanje je da li uopste volim poljupce u usta koje ti necu otkriti, jer i to saznanje mora da se zasluzi! Ali bice nesto od tebe mozda, hrabra si. Razmisljaj dobro o tome da u zivotu postoji nesto sto se zove zasluga, hrabra budalo!Zdravo![]()
Dugo sam razmišljala da li da ovu temu stavim na nekom drugom odeljku, ali pošto ovo ima veze sa ljudskom psihom i reakcijama na neke postupke, odlučila sam da je ipak postavim ovde.
Interesuje me šta biste vi uradili i kakva bi vaša reakcija bila kad bi vam nepoznata osoba suprotnog pola na ulici prišla i poljubila vas?
Gledao na tv neku skrivenu kameru gde ljude prskaju vodom po licu, onako iznenada, svi ovi preplaseni ko da ce ih siluju i odzepare... i posle kao nasmesite se.. bolesno. ja bih tuzio tu tv..
Naravoucenije - siriti ljubav nije greh. a prskati vodom jeste . ako ces da prskas, ljubis, radi to bez kamere, iskreno,
A da sam urednik neke sk.. unajmio bih devojke da terorisu ljude poljupcima, a sto da ne i skidaju se i siluju muskarce. naravno i obratno. U japanu postoje skrivene kamere gde na ulici devojkama skidaju suknjice i gacice i nikom nista. a ovde sramota, pa hajde prskaj vodom.
Mene vise zanima kako bi vi reagovali kad bi neko nocu upao u kucu u vas krevet u polusnu i obljubio vas...?
mislim da bi u lezecem polozaju i alfa nivou mozdanih talasa sasvim pozitivnije reagovali, nego u nekom pokretnom beta ego nivou svesti.
Interesantno!
Istu temu sam otvori pre ove, mene tamo ispljuvali, a ovde funkcioniše.![]()
Stvarno je neko ovde na Forumu konkretno za psihologiju.![]()
Radikalan pristup, nema šta.....Zdravo![]()
Dugo sam razmišljala da li da ovu temu stavim na nekom drugom odeljku, ali pošto ovo ima veze sa ljudskom psihom i reakcijama na neke postupke, odlučila sam da je ipak postavim ovde.
Interesuje me šta biste vi uradili i kakva bi vaša reakcija bila kad bi vam nepoznata osoba suprotnog pola na ulici prišla i poljubila vas?
je l to novi vid politicke kampanje
Zdravo![]()
zavisi verovatno od osobe a i od mene u tom trenutku
ok od osobe
Zdravo![]()
Uzvratio bih istom merom. Kao i za sve u civotu.
Čak i ako je neka štrokava, zapuštena, smrdljiva, neokupana, koja ne pere zube mesecima,,,, Bljak!
"Šta je babi milo to joj se snilo........."Pa on očekuje da će to biti neka lepotica, žena iz snova.
"Šta je babi milo to joj se snilo........."
Zdravo![]()
Interesantno!
Istu temu sam otvori pre ove, mene tamo ispljuvali, a ovde funkcioniše. :
Zdravo![]()