pitanjce

strano telo

Zainteresovan član
Poruka
152
Zdravo :D

Dugo sam razmišljala da li da ovu temu stavim na nekom drugom odeljku, ali pošto ovo ima veze sa ljudskom psihom i reakcijama na neke postupke, odlučila sam da je ipak postavim ovde.

Interesuje me šta biste vi uradili i kakva bi vaša reakcija bila kad bi vam nepoznata osoba suprotnog pola na ulici prišla i poljubila vas?

Dugo sam razmišljala da li da ovu temu stavim na nekom drugom odeljku, ali pošto ovo ima veze sa ljudskom psihom i reakcijama na neke postupke, odlučila sam da je ipak postavim ovde.

Interesuje me šta biste vi uradili i kakva bi vaša reakcija bila kad bi vam nepoznata osoba suprotnog pola na ulici prišla i poljubila vas?

Uplasila bih se ( jer ne volim da mi nepoznati ljudi prilaze suvise blizu, a tek dodiruju ili poljube :roll: )

Pomislila bih da me je zamenio s nekim :) ...

Uhh, pa ne znam... Verovatno bih se zbunila, a možda i uplašila jer je nepoznata osoba prišla previše blizu i ušla u moj lični prostor.
Ali možda bih, ako bi mi ta osoba bila privlačna i ako bih bila u takvom raspoloženju, čak i uzvratila.

Zavisi kako sam raspoložena...zavisi koliko je taj zgodan...
al mislim da moja reakcija ne bi bila dobra po osobu...suprotnog pola...

U prvom mahu bi se iznenadio, možda čak i oduševio, a onda bih bio ubedjen da je to neka greška. Ukoliko nekim slučajem nebi bila greška, bio bih naravno veoma iznenadjen i oduševljen

Pa ošamarila bi ga, šta drugo.. U tom momentu ne bih ni stigla da razmislim ko je, šta je.. Ma i nemam šta da razmišljam, refleks bi odradio svoje. :lol:

Ali zamisli da nije toliko iznenada, gledate se u nekom mračnom baru, i priđe ti..i dalje je stranac, ali.. :P

@tema: ako sam zauzeta, šamar iste sekunde, a ako sam slobodna, razmislila bih već oko tog šamaranja :rumenka: što neko ovdje reče, zavisi od toga da li mi se sviđa dotični ili ne..

To mi se jednom desilo u srednjoj, dok sam blejao sa ortakom u hodniku, prilazi mi nepoznata likusa i ljubi me u obraz. Ostao sam iznenadjen, a i malcice sam se smorio jer mi se nije svidjala. Kasnije sam saznao da se lozi na mene.

Tako da zavisi i od likuse, na sta lici i slicno. U svakom slucaju bih se iznenadio.

Gledano sa muske strane velika hrabrost ili ludost.Ako je ovo prvo ne znaci da je sve sto sija zlato. A za ono drugo samarcina .Moze da bude interesantno , pa nas za koji mesec podseti o razvoju dogadjaja .
Dobar nick :klap:, slicno dogadjaju moze biti trn a moze ko zna sta.

Instiktivno bih ga odgurnula od sebe.
Desilo mi se jednom mada to nije bila potpuno nepoznata osoba, tj vidjala sam ga ali nismo pričali nikad.
I reagovala sam tako, gurnula ga od sebe, on je počeo da se izvinjava, i na tome se završilo.

Ima tu raznih varijanti i podvarijanti, neko je pogrešno nešto shvatio ili nije ali je prešao neku granicu.
Neko je lud i nenormalan.
Neko je samo kretenasto detinjast i zabavlja se na neki svoj način koji drugoj strani može da bude potpuno sulud.

Poslednja izmena:

jao meni je to san al da nije gaborka neka:sad2:i sad se pitam sto bi se ribe sablasnule i lupile samar dobrom fraeru

Back