pitanjce

Znam da ne bih ovo trebala ovdje da pisem, jer forum posjecuju i novi narastaji, ali nema sanse da bi mmogla da pusim preko kondoma...
juče sam se setila... ali rekoh sebi da neću...
ali kad ste već počeli na tu temu...
setila sam se one teme o upražnjavanju oralnog sexa preko folije... kako li beše nick?:mrgreen:

Lizanje folije, pušenje kondoma.... evo kako će sve to da se završi
NakedGunfullbodycondom-1.png

posle proshle teme gde ste me svi napali o kontracepciji,mene interesuje

'' sa koliko partnera do sada niste koristili zashtitu?''

i da li bash svi , svaki put u dugim vezama koristite kontracepciju?''
(ovo mi deluje kao notorna laz)
ja koristim kondom,ali mi strashno ne prija.
zelim da osetim njega,i da je to odnos izmedju mene i njega.a i to je jedini nachin da se primim :rumenko:

nemojte prichati o bebi pilulama ,ako ih pijete iz drugih razloga(npr.neredovnog ciklusa,i balansa hormona)

sa vrlo malim brojem partnera nisam koristila kondom, a zastitu skoro (preko 95% mislim) uvek jesam
mislim da je osecaj sa/bez kondoma vise psiholoski, no fizicki, i ono, kao ,da se ne "remetite" dok ga stavlja bas u nekom nezgodnom trenutku, ali kad saberes i oduzmes rizike i uzivanja, ondak ***, bolje kondom
a, plus sto mozes da izaberes one koji se tebi dopadaju, tipa rebrasti, ili ultra tanki, mada moguce je da ti vise paznje obracas na ukuse :lol:, ali tek tu imas izbora

e aj sad malo kako je parka glupa:

mene strašno nervira što se oni rebrasti zovu her pleasure
nekako kad to vidim ne mogu da se otmem kretenskom osećanju da je to samo her pleasure a da on izvisi
i nekako.. ne znam.. osetim se bzvz
i koristim ih ređe no što bi htela
iako znam da to nema smisla
ali uopšte
.........
ah te neurozice što ebuckaju na sitno =D

hehe, ja ih koristim bas rado, a ne vidim da je njemu lose
sta vise, uglavnom on bira bas te
e, sad, nije bas da je osecaj nezemaljski sa njima, mislim, za to ipak treba necega drugoga :)

zelim da osetim njega,i da je to odnos izmedju mene i njega.a i to je jedini nachin da se primim :rumenko:

nemojte prichati o bebi pilulama ,ako ih pijete iz drugih razloga(npr.neredovnog ciklusa,i balansa hormona)

Uvek koristim kondom, svaki je za mene promiskuitetan i nijedan ne zna sta radi :lol:

komada 2

ma samo se ti smej slobodno... ja necu da zatrudnim i da moram da se udam a da ne prozivim zivot...

Sta podrazumevas pod tim "da prozivis zivot"?

Da zatrudnis pa da moras da se udas... Pa sve zavisi s kim stupas u te odnose... Ako je veza ozbiljna, valjda je pretpostavka da treba da se zavrsi brakom... Pre ili kasnije...

Back