- Poruka
- 42.590
sta vam je bre deco, ne udaje se zbog moranja, nego zbog ljubaviZato sto ne mora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta vam je bre deco, ne udaje se zbog moranja, nego zbog ljubaviZato sto ne mora
Znam da ne bih ovo trebala ovdje da pisem, jer forum posjecuju i novi narastaji, ali nema sanse da bi mmogla da pusim preko kondoma...
juče sam se setila... ali rekoh sebi da neću...Znam da ne bih ovo trebala ovdje da pisem, jer forum posjecuju i novi narastaji, ali nema sanse da bi mmogla da pusim preko kondoma...
Znam da ne bih ovo trebala ovdje da pisem, jer forum posjecuju i novi narastaji, ali nema sanse da bi mmogla da pusim preko kondoma...
juče sam se setila... ali rekoh sebi da neću...
ali kad ste već počeli na tu temu...
setila sam se one teme o upražnjavanju oralnog sexa preko folije... kako li beše nick?![]()
i da li bash svi , svaki put u dugim vezama koristite kontracepciju?''
(ovo mi deluje kao notorna laz)
ja koristim kondom,ali mi strashno ne prija.
zelim da osetim njega,i da je to odnos izmedju mene i njega.a i to je jedini nachin da se primim![]()
posle proshle teme gde ste me svi napali o kontracepciji,mene interesuje
'' sa koliko partnera do sada niste koristili zashtitu?''
zelim da osetim njega,i da je to odnos izmedju mene i njega.a i to je jedini nachin da se primim
nemojte prichati o bebi pilulama ,ako ih pijete iz drugih razloga(npr.neredovnog ciklusa,i balansa hormona)
zelim da osetim njega,i da je to odnos izmedju mene i njega.a i to je jedini nachin da se primim
nemojte prichati o bebi pilulama ,ako ih pijete iz drugih razloga(npr.neredovnog ciklusa,i balansa hormona)
Uvek koristim kondom, svaki je za mene promiskuitetan i nijedan ne zna sta radi![]()
ma samo se ti smej slobodno... ja necu da zatrudnim i da moram da se udam a da ne prozivim zivot...
Ma daj, zamisli to kao jednu veliku gumenu bonbonu.