pitanjce

malena777:
interesuje me vasa reakcija...
recimo da sam u e-mailu svog decka videla da se registrovao na neki sex sajt.i u svoj profil napisao kako trazi vezu za jedno vece.moguce je da je to napisao pre nego sto smo bili zajedno,ali cak i ako je tako jako sam se iznervirala i nije mi ni malo prijatno...nekako ga drugacije gledam sada..
kako bi ste vi odreagovale?
hvala unapred.
pozdrav!

Hahaha najjednostavnije moguce.

Registruj se i ti na tom forumu pa ga navuci u zamku...:):)

Heh..Mozda sam trebala da postujem na temi "koje ste sve gluposti popusili kad ste bili zaljubljeni?"...ali se ipak odlucih za ovu temu...

Bilo je to pre par godina. Tek sam dobila komp , i slucajno videla da mu je stigao mail sa sajta: poljubac.com. I posle par dana, setim se toga i odem da vidim koji je to sajt, i ima na sta da naidjem kad sam usla na sajt. Na prvoj strani profil sa sve slikom mog decka, koji je ostavio oglas, koji je bio aktivan zadnja 24 casa. Naravno napravim citavu frku, i odgovor je bio da mu je stigao mail sa to tog sajta i u momentu kad se ulogovao, povuceni su mu podaci i istog momenta njegov profil postaje kao "vazeci". Izgovor je bio naravno da je taj profil otvoren mnogo godina pre nego sto je bio sa mnom, sto je iskreno i jedina prica koja je ostala u koju verujem. Iskreno nikad posle toga nisam saznala sta je bila istina. Sada vise nisam sa tim deckom.
Ako ista zelis da proveris, uradi to pametno.To je sve sto mogu da ti kazem.Pozz i srecno

MA nemas sta da se brines za poljubac.

Ja sam tamo malo bio i video da nesto nije u redu... I onda sam prebrojao tipove i napravio "zneski" profil i pobrojao muskarce i reci cu ti jedno. Bez preterivanja tipova je bilo 10x vise!!!!

Tada sam video da je uzaludno dalje uopste provoditi i sekund tamo. ;)

Tako da ne brines tvoj decko ako je tamo nasao nesto onda mu skidma kapu!! :)

I danas me s vremena na vreme smaraju nekim mejlom ali ne tangiram se mnogo.

@malena777
Hajde ne budi primitivna i razgovaraj otvoreno sa onim sa kime treba. Ako nemaš poverenja u njega, kakva je onda to veza? Pitaj ga, reci mu šta ti smeta, razgovarajte.
Stvarno su ljudi čudni. Čim nekoga zavole gledaju ga kao protivnika. Hajde pokušajte biti prijatelji.
Hajde ostanite prijatelji ako od veze i ne bude ništa. Pokušjte da imate razumevanja bez obzira da li prihvatate osobine svoga partnera. Pokušajte da vam veza bude zasnovana na iskrenosti i razumevanju, a ako je neminovno neka se time i završi.

muzjak:
@malena777
Hajde ne budi primitivna i razgovaraj otvoreno sa onim sa kime treba. Ako nemaš poverenja u njega, kakva je onda to veza? Pitaj ga, reci mu šta ti smeta, razgovarajte.
Stvarno su ljudi čudni. Čim nekoga zavole gledaju ga kao protivnika. Hajde pokušajte biti prijatelji.
Hajde ostanite prijatelji ako od veze i ne bude ništa. Pokušjte da imate razumevanja bez obzira da li prihvatate osobine svoga partnera. Pokušajte da vam veza bude zasnovana na iskrenosti i razumevanju, a ako je neminovno neka se time i završi.

I ja tako mislim.

malena777:
istrazila sam se:)
i konektovala sam se na njegov account..ali nikako ne mogu da nadjem datum registracije,to je ono sto me najvise interesuje...
Sestro slatka, ako ti imas pristup njegovom mailu i svemu ostalom, cisto sumnjam da se on na sajt registrovao otkad je s tobom u vezi...
Sto dizes frku, lijepo ga pitaj za to...

recimo da sam u e-mailu svog decka videla da se registrovao na neki sex sajt.i u svoj profil napisao kako trazi vezu za jedno vece.moguce je da je to napisao pre nego sto smo bili zajedno,ali cak i ako je tako jako sam se iznervirala i nije mi ni malo prijatno...nekako ga drugacije gledam sada..
hvala unapred.
pozdrav!

tesko pitanje...mislim da ne zelis da cujes moje misljenje...:roll:

Иначе, тема је стара годину дана...
Ја сам је извукао са 101. стране...
Али је добра за дискусију...

hvala unapred.
pozdrav!

to ima samo jedno znacenje...nije zadovoljan sa tobom i sigurno ne umes da ga zadovoljis

hvala unapred.
pozdrav!

Ma sigurno se zezo...
Ili je namerno to ostavio da vidish jer zeli da raskine pa zeli da mu ti dash povoda.

Back