Pitanjaaaa!

• Začetnik teme Začetnik teme wilow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
wilow:
E moguce je cini mi se da ga bas nisam voljela! U pocetku je bilo sve u redu, bez ikakvih problema i voljeli smo se. Zapravo ja sam sigurna da on mene voli. Toliko mi je muka tih dana bila da sma po cio dan lezala, a on jadan nije znao sta visw da radi koliko mu zao bilo. Otisao u prodavnoicu donio 2kg grozdja, cajeva, sokica......i naravno DUREX nije mogao da zaobidje. Heheh kako je samo crven u licu bio kad je pokazao da ih ima. E da moda mi je muka i od slag kreme bila :D :D . Posto su meni svakakve ludarije padale na pamet :oops: :oops: :oops: i slagom smo se mazali. Sve u svemu bilo je ludjacki. Isto kao kad psa zatvoris u box 17 godina pa ga pustis....a on DIVLJI.

Gospode Boze sta ja pricam ovo ja sam dobro dijete!

Naravno da si dobro dete,samo si nova u svemu tome :wink: Biće sve bolje i bolje i bićeš sve sigurnija u sebe.I taj dečko mi deluje jako slatko, ma nema razloga za zabrinutost :) 0707 ti je sve lepo objasnio :wink:

gost0707:
Zato dusho :lol: sto dodje do narastanja adrenalina i uzbudjenja i sva se energija raspline po telu, :wink: i raste raste kao i uzbudjenje, a ne isprazni se nego se zadrzi, pa onda se premesti na odredjena mesta i izazive muchninu. :oops:
Sledeci put cu pozvati tebe pa se nista nece zadrzati unutra! :wink:

chokolada:
gost0707:
Zato dusho :lol: sto dodje do narastanja adrenalina i uzbudjenja i sva se energija raspline po telu, :wink: i raste raste kao i uzbudjenje, a ne isprazni se nego se zadrzi, pa onda se premesti na odredjena mesta i izazive muchninu. :oops:
Sledeci put cu pozvati tebe pa se nista nece zadrzati unutra! :wink:

uh :lol: uh :D uh :D kako si to lepo rekla :D , ljubim te u fil :P , mislim ako si filovana Chokolada. Mada volim one znas vec... :wink:

chokolada:
Kad_LupimLupim:
Na nervnoj bazi, zbog uzbudjenja.
Joj to se i meni zna desiti. Bude mi nekad strasno muka i vrti mi se u glavi, ali to je sve od uzbudjenja (citaj napaljenosti). Narocito se desava kad znam da nece biti sexa (kad se samo vacarimo).
Zasto to?
Verovatno zbog toga sto znas da ce tvog decka malo da bole moshnice ako ih ne isprazni!
Misli o tome!!!
Nemas pojma kako je tek to neprijatno! :shock:

JA imam jedno pitanje!
20-ta mi je i jos uvek nisam spavala sa tipom. do sada sam uvek raskidala sa svakim deckom bas u strahu da ne dodje do te teme o sexu!Mislim nije da se bojim te teme,nego jednostavno ne znam sto se pa dobro mogu tako reci ajde bojim samog sexa.A neverovatno ga zelim(sex)! :lol:

Sta da radim?Ima li neko neki predlog?

Jelena2004:
JA imam jedno pitanje!
20-ta mi je i jos uvek nisam spavala sa tipom. do sada sam uvek raskidala sa svakim deckom bas u strahu da ne dodje do te teme o sexu!Mislim nije da se bojim te teme,nego jednostavno ne znam sto se pa dobro mogu tako reci ajde bojim samog sexa.A neverovatno ga zelim(sex)! :lol:

Gledaj me pravo u oči :shock: :shock: :shock:
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
:P

Jelena2004:
JA imam jedno pitanje!

HA... bojis se... mdaaaaa...
mogu da se kladim da kada izgubis nevinost, ima da ganjas ortake u krevet kao blesava... 8)

samo lezi na kauch i prepusti se hipnozi chika DellBoya011... :shock:

DellBoy-011:
Jelena2004:
JA imam jedno pitanje!

Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa

E,sad si me bas ubedio!
:roll:
Ma,ustvari nije to strah,nego ne znam ni ja kako bih to nazvala!
Mada,hvala vam na komentarima!

Jelena2004:
DellBoy-011:
Jelena2004:
JA imam jedno pitanje!

Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa
Ti se ne bojiš seksa

E,sad si me bas ubedio!
:roll:
Ma,ustvari nije to strah,nego ne znam ni ja kako bih to nazvala!
Mada,hvala vam na komentarima!

ti mora da si gledala kao mala banovic strahinju i ono nabijanje na kolac a sigurno verujes da svi muskarci imaju alatke ko batine ili bezbol palice ali vidis nisi u pravu !!! zato nadji nekog finog decka koji nece da te pocepa ko neki nabedjeni frjer nego ce fino da te pripremi polako pa malo ovo pa malo ono i tako na kraju kad ti se svidi onda ima da ga juris po parkovima liftovima i ko zna gde sve ne ... :D :D :D

Jelena2004:
JA imam jedno pitanje!

Nemoj nista da radis. Opusti se i sacekaj. Kada dodje pravo vreme za to (ne vreme po godinama, vec tvoje vreme) neces osecati ni strah ni to "nesto" sto ne umes da objasnis, vec samo zelju da vodis ljubav sa njim....I ne sili sebe da to uradis sa bilo kim jer ti je drustvo nametnulo shvatanje da ti je vec vreme.....sacekaj da budes spremna :wink:

E sad vidis kad upraznjavas oralni sex sa svojim mladicem ili nekim drugim nemoj da gutas pogotovu ne u pocetku dok se ne naviknes !
ma to je sve sranje bre sex je sranje samo je super nanositi bol zenama ! to da probas preporodices se ! :twisted:

Back