Pitanja...

Rekla je: - It's almost painful experience not to be with you Draganchik...
Tako me zove iz miloste, brkajuci neke slavenske jezike.
Suzne oci, sive, plave, hrabre, osmeh, cvrst stisak ruke.
Ispratio sam je na aerodrum, ko zna koji put. Deli nas 660 kilometara, razliciti zivoti, poslovi, krediti, karijere. Razliciti jezici i svetovi, ponekad se pitam kako smo se oboje nasli na ovoj neverovatnoj vetrometini, na obali hladnog, tudjeg, nepreglednog okeana. Oboje izgubljene duse negde na kraju sveta. Oboje verovatno suvise stari da pocinjemo ispocetka.
Znamo se dugo, godinama i nikada joj nisam rekao da je volim, valjda zato sto sam se, negde pre nego sto sam nju upoznao, pomirio sa cinjenicom da vise nikada necu voleti. Tako sam mislio tada...
Tu nedavno poklonila mi je knjigu, "On the Origin of Species", lepo ilustrovano izdanje. Kao odavanje postovanja mojoj bezboznosti naspram njene tihe religioznosti. Ili znak ljubavi. Ne znam.
Nista vise ne znam. Nemam prijatelja dovoljno bliskog koga bih mogao da pitam.
Moja draga je negde na nebu, moja bivsa draga.
A ona koja sada leti sa otiskom moga kukavicluka na srcu, ona verovatno zna sve odgovore.
Jos kada bih samo mogao u sebi da pronadjem nepostavljena pitanja.

"Oboje izgubljene duse negde na kraju sveta.
I oboje verovatno suvise stari da pocinjemo ispocetka".
Ovde sam se pronasla,znaci da nisi sam i da nas ima jos takvih u ovom moru beznadja.
Svidja mi se tvoj prvi tekst na blogu,stil kako pises,nacin kako osecas i prepoznajes svet oko sebe i u sebi.
Imas vec jednu stalnu citateljku na svom blogu.
Ps.Ne mogu da te oslovim,jer mi je tvoj nick nepodesan za tako nesto.

Da ne ponavljam recenice koje je citirala lejla......nijedan covek nije
toliko star, da ne bi mogao biti spreman na neki novi pocetak.Nije
prirodno ziveti bez ljubavi,makar ona bila i na 660 km udaljenosti ...jer
i kad "nema puta od tela do tela,duse jedna drugoj putuju"....
Sledeci put,kada bude tu,reci joj da je volis i da je iskustvo biti bez nje isto tako bolno kao i njoj bez tebe.....tada ce sve daljine medju vama nestati.......
odlican tekst,nastavi ovako,i ja se pridruzujem lejli :ok::)

Back