Pitanja ?

Zanima me, da li ima ovde muškaraca koji bi oženili tetoviranu ženu, devojku ?
Ja lično ne bi takvu mogao ni štapom da dirnem, makar imala tri para sisa od TROJKE do Petice.
Živo me zanima zbog koga se tetoviraju devojke, ženski rod ?
Ima li išta odvatnije na svetiu od toga ?
Nije valjda zbog muškaraca ?
Bogte, nekad su se tetovirali cigani, šoferi, kriminalci, robijsši, vojnici.
A danas tv-voditeljice, sportisti, estradne ličnosti...gledajući prošlog leta na Bazenima u Beogradu, danas se tetovira i KUSO i repato.
U čemu je tajna ? Dajte obavestite me, da ne umrem za 100 godina u neznanju.

Žasu na kvadrat . Kil jor self .

Zbog sebe, one malo labilnije zbog nekog.
Ima.
Uglavnom nije.
Lepo je, ukras je (onome ko to voli), nekad je simbol nečega.

Ja jedino ne razumem one koji se istetoviraju po celom telu. Onda deluje prljavo.... meni deluje.

Ja lično ne bi takvu mogao ni štapom da dirnem, makar imala tri para sisa od TROJKE do Petice.
A danas tv-voditeljice, sportisti, estradne ličnosti...gledajući prošlog leta na Bazenima u Beogradu, danas se tetovira i KUSO i repato.

Sta fali< I ja imam tetovazicu,na mestu gde se ne vidi,samo kad pokupim kosu

Zato što je IN:zper:, za mlade zato što su u buntu, zarobljena energija,
još neostvarena, pa moraju nekako da je iskažu, da se primete..čovek
ima potrebu da pokaže svoje delo, da se VIDI, jer smo između ostalog
materijalna bića, stvaraoci, pa eto ga jedan od načina.

Raisa samo povedi racuna kako ces se osecati kasnije...tetovaza ume da bude slatka na mladim devojkama zasto da ne...ja sam za...medjutim, kasnije moze da ti smeta pa samo vidi da nije neko bas razgoliceno mesto tj da nije ono koje ces kasnije u zivotu razgolicivati...ja sam zelela da uradim jednu pre par godina (pufnastog andjelcica) i danas mi je veoma drago sto je ipak nisam stavila...imam tri drugarice sa prelepim tetovazama, prava umetnicka dela...jedna devojka je skoro skidala i ostali su joj oziljci, samo budi sasvim sigurna da je zelis...i gde je zelis i koliko zelis koze da obuhvatis njom...:heart:

naaravno :)
biram simboliku za sve tri tetovaze,nece biti bez znacenja,niti previshe velike,i bice na mestima koja se nece moci videti. Imala sam privremenu tetovazu { ne znam kako se ta metoda koja pravi privremene } japanskog simbola za snagu,na desnom ramenu,mali. Mada,skepticna sam oko tih simbola dosta,nikad ne mozes znati sa sigurnoscu shta koji simbol znaci,ima neki sajt, engleski, bash vezan za omashaje u tetoviranju,pa se hrpa Arapina smeje online nekim tetovazama na kvazi arapskom ,a u stavri znace neke nebuloze.

eee redi, znaš kako u americi zovu tatoo iznad buljastera na leđima kod ženki: Tramp Stamp!!! :hahaha:

ali shto je najgore,stvarno je tako :roll:

ja jedino ne volim kad istetoviraju tetovaze koje uopshte nemaju smisla.
Ajde neka dublja simbolika,neko znacenje,obelezje tvoje licnosti- ali helou kiti i leptiri na dupetu,srca,pa onda bodljikava zica na ramenu....for cryin out loud,budite malo originalni,ipak je to neshto shto ce biti na tvom telu zauvek,sem ukoliko ne budesh imao puno para da sve to skinesh kasnije.

dosad,jedan od originalnijih tetovaza koje sam videla je bar kod na nadlaktici :lol: Nije da je Bog zna kako simbolicno,al ne vidjash bar kod na devojci,na nadlaktici bash everyday:lol:

sine, zaboravio si dozu.

ali shto je najgore,stvarno je tako :roll:

ja jedino ne volim kad istetoviraju tetovaze koje uopshte nemaju smisla.
Ajde neka dublja simbolika,neko znacenje,obelezje tvoje licnosti- ali helou kiti i leptiri na dupetu,srca,pa onda bodljikava zica na ramenu....for cryin out loud,budite malo originalni,ipak je to neshto shto ce biti na tvom telu zauvek,sem ukoliko ne budesh imao puno para da sve to skinesh kasnije.

dosad,jedan od originalnijih tetovaza koje sam videla je bar kod na nadlaktici :lol: Nije da je Bog zna kako simbolicno,al ne vidjash bar kod na devojci,na nadlaktici bash everyday:lol:

pa dobro......ali čuo sam da su neki japanci padali na pod od smeha :rotf:.........kada su videli ove naša "japanska slova" na opasnim likovima, jer umesto krilatica poput: HRABROST, SLOBODA, SNAGA, piše: COCA-COLA, SAMSUN, MITSUBISHI.......:rotf:.........a joj koje li ironije.......opaki frajer ima 120kg mišića a na njemu piše coca-cola :rotf: toliko o našim tatoo "majstorima"

Ima li išta odvatnije na svetu od toga ?
Bogte, nekad su se tetovirali cigani, šoferi, kriminalci, robijaši, vojnici.
Mornari su prvi počeli. Reč Cigani se piše velikim početnim slovom.
Ukrašavanje tetovažama je moderno već neko vreme, zanimalo te ili ne jednostavno je tako, nema tu neke dublje analize, modni trend, prihvati ga ili ne. :D
Trojka je zakon, ne sudeći o sisama. :zper::zcepanje:
Stisak vlažne i tesne vagine, vrelina, trenje... Ne odbacuje se to samo zbog tetovaže... Perfekcionizam ne ide zajedno s rosnom jebačinom, da izvinete. :D

Back