Hvala Korina!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Htela bih postaviti vise pitanja sto se dece tice. Prvo: Sta uciniti da dete dobro spava nocu? Moja cerka ima 13 meseci. Spava mnogo lose. Cini mi se ne mogu vise da izdrzim. Rekose neke mame do godinu dana i bice ok. Prodje i godina. A sad jos gore spava. Prevrce se, budi, place, ustaje. A povrh svega ustane rano. Sizim! Uvece leze u 21h ,cak tu granicu nekad pomerimo i u 22h. Sta mislite da li treba biti dosledan tog casovnog odlazenja u krevet? Ne odstupati od onog "Devet u krevet"? Tokom dana je neispavana i nervozna. Spava dva puta danju ,prosek sat i po. Svakog dana ja isprobavam sta bi bilo najbolje. Kad da spava. Sve sam isprobala cak i samo jedno spavanje do 14h ,mucila sam je dok nije doslo 21h. Medjutim nista ne pomaze, cak tad jos losije spava. Dajte neki savet, kako vi sa vasom decom? Trece: Koja temperatura je idealna nocu za spavanje i sta oblacite deci za spavanje? Koliko su utopljena i da li im za spavanje oblacite carapice? Pozdrav za sve mame!!!!