Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Recimo da je ovo predlog..:)
Povodom nedavno održanih koncerata Boba Dilana, Eltona Džona i Erika Kleptona, Kinoteka današnji program (2.9) „E.C. was here" posvećuje upravo ovim muzičkim legendama. Biće prikazan film „Tomi" Kena Rasela (17 sati), „Smrtonosno oružje" Ričarda Donera (19) i „Bivši prijatelj Kid" Sema Pekinpoa (21).

Pitanje :

Kada ce ovaj fragrantni primer nepotizma Stotologija biti izbacen iz sticky-ja ... jasno je da je mod cim se docepao vlasti,istu upotrebio da nam proturi svoje čedo za koje vlada virtuallly nikakvo interesovanje ...dok teme(nadasve prave filmske) za koje postoji iskreno interesovanje i koje imaju & po min. 10 puta vise pregleda,kao recimo najbolje filmske scene,...ja,xena & ekipa moramo da jurimo po 2-oj,katkad i 3-oj & 4-oj strani ovog potencijalno,da nije rada nekolicine entuzijasta,uranog za usenje podforuma ?

Decko, kao sto rekoh, stisaj nagone.
Stotologija je lepljiva zato sto su mi
par moderatora rekli da bi bilo preporucljivo.
Ako imas predlog za lepljenje jos neke teme,
slobodno kazi, izjasni se.
I ne samo ti, vec i ostali.
Ja sam otvoren za promene,
ali ne citam tudje misli. ;)

I ako nastavis sa ovakvim nacinom
obrazlaganja moracu da te udaljim
ponovo sa foruma.
Dobio si vec jedno
upozorenje.

Pozdrav.

Prvo klinac,po slobodnoj proceni stariji sam od tebe minimum 5 godina,ako ne i vise...pa te molim da izbacis to decko iz svojih porukica,jer po nekoj iskrivljenoj forumskoj logici i to moze biti vredjanje.Drugo,sta je to uvredljivo u mojoj poruci iznad da bi me ti udaljio sa foruma...kad je to stvarni opis stanja svari(sta mene zabole patka sto je tebi par moderatora predlozilo da tema stotologija ide u sticky,kao da je njihovo misljenje neki kriterijum ovde),jedini kriterijum treba i moze da bude broj poseta jednoj temi,interesovanje itd.Nije to nikakvo citanje misli,nego zdrav razum i rasudjivanje koje je tebi ocigledno pomuceno nekakvim provincijalskim mentalitetom ...ne vodite vi ovde nikakvu privatnu prciju ...

...& jos jedno ostavi se mojih nagona ...tvoja vake brine o tome ...

..

Ja bih te, decko, zbog ove poslednje recenice trajno udaljio s foruma i postarao da zbog toga vise nikad ne mozes da otvoris nalog... Bedno.

Ja bih te, decko, zbog ove poslednje recenice trajno udaljio s foruma i postarao da zbog toga vise nikad ne mozes da otvoris nalog... Bedno.

To je zato sto si ti civilizovano @-nche ...ja spadam u divlje zivotinje aka gonzo pavijane...

...iako ti niko nije drmao kavez,drago mi je sto ti je prodrman ...jer ces ti sada drmati moj,pa cemo u shamanistickoj histericnoj seansi doci do katarze i prosvetljenja ...

...poruka ze sve ucesnike...stari Grci svoje forume & senate nisu smatrali pacificiranim oazama tolerancije ,vec mesta gde je sve prstalo i gde su katkad sevali i nozevi...naravno sve u cilju opsteg dobra...

...ali u duhu modernih struja obavezujem se da necu vise narusavati javni red i mir(bez obzira sta ja o njemu mislio) i da se izrazim besmrtnim recima Frankie "Five angels" Pentangeli-ja

And I want everyone here to know -- there's not gonna be no trouble from me!

Cicc', a porta!

btw.imam jedan predlog ...predlazem da se sve Pajine podzanrovske teme ubace u sticky,kako bi se sprecilo njihovo klizanje sa prve stranice,pa iako to znaci da cela prva strana bude u sticky-ju...so be it...ionako sve najpopularnije teme,u edukativnom smislu,ne vrede ni zizljiva graska ...

...ili jos kao bolje resenje mi pada ono sto su svojevremeno uradili na pdf. filozofija kada su imali subforum psihologija gore u uglu(sto je kasnije preraslo u pravi podforum) ...

...neka taj nas subforum nosi naziv Pajin kutak i neka on bude riznica svih podzanrovskih tema koje je Paja pokrenuo ...,mislim da covek to zasluzuje i da mu to dugujemo,jer su te teme daleko bolje i od najboljih kolumni koje citamo u filmskim magazinima ...

edit.ovaj linak - http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=51921&pp= ...nek se preimenuje i gurne gore kao subforum .

Poslednja izmena:
Pitanje + predlog :

Da li je moguce ,tehnicki izvodljivo tj. da se uklone sve teme koje su zatvorene davnih dana ,a imaju po 1 ,2 ,3 do 5 poruka ,a ima ih na tone i zauzimaju gomilu strana ...i ako jeste ,onda je to vec predlog da se one i obrisu i samim tim rastereti ovaj pdf ,jer ne smatram bas da je neophodno stavljati tolike teme medju lepljive a mislim da prelistati 5 strana i nije neki problem ,verujem da se sve aktuelne teme ( imale one edukativni karakter ili ne ) nikad ne spuste ispod 5, 6. strane ...toliko od mene :) !

To je zato sto si ti civilizovano @-nche ...ja spadam u divlje zivotinje aka gonzo pavijane...

...iako ti niko nije drmao kavez,drago mi je sto ti je prodrman ...jer ces ti sada drmati moj,pa cemo u shamanistickoj histericnoj seansi doci do katarze i prosvetljenja ...

...poruka ze sve ucesnike...stari Grci svoje forume & senate nisu smatrali pacificiranim oazama tolerancije ,vec mesta gde je sve prstalo i gde su katkad sevali i nozevi...naravno sve u cilju opsteg dobra...

...ali u duhu modernih struja obavezujem se da necu vise narusavati javni red i mir(bez obzira sta ja o njemu mislio) i da se izrazim besmrtnim recima Frankie "Five angels" Pentangeli-ja

And I want everyone here to know -- there's not gonna be no trouble from me!

Cicc', a porta!

btw.imam jedan predlog ...predlazem da se sve Pajine podzanrovske teme ubace u sticky,kako bi se sprecilo njihovo klizanje sa prve stranice,pa iako to znaci da cela prva strana bude u sticky-ju...so be it...ionako sve najpopularnije teme,u edukativnom smislu,ne vrede ni zizljiva graska ...

...ili jos kao bolje resenje mi pada ono sto su svojevremeno uradili na pdf. filozofija kada su imali subforum psihologija gore u uglu(sto je kasnije preraslo u pravi podforum) ...

...neka taj nas subforum nosi naziv Pajin kutak i neka on bude riznica svih podzanrovskih tema koje je Paja pokrenuo ...,mislim da covek to zasluzuje i da mu to dugujemo,jer su te teme daleko bolje i od najboljih kolumni koje citamo u filmskim magazinima ...

edit.ovaj linak - http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=51921&pp= ...nek se preimenuje i gurne gore kao subforum .

Ne znam zasto si negativno naelektrisan. Nisi mi direktno drmao kavez, ali meni smeta kad se nivo komunikacije spusti do te mere da neko nekom spominje majku u takvom kontekstu. Zao mi je ako se ne slazes da si preterao.
Naravno da necu da nastavljam neku zestoku polemiku, retko ulazim u rasprave. Smatram da je preduslov za raspravu ravnopravnost. Mozemo eventualno o nekom filmu koji smo obojica gledali. Takodje, forum mi nije nikad ni bio mesto postizanja katarze, sto svedoci mojih jadnih 800 postova za preko 3 godine forumskog zivota. A o vestinama komunikacije je izlisno raspravljati, one se uce i usavrsavaju.

p.s.
Slazem se za Pajine teme, ovih nekoliko godina unazad cesto sam dolazio samo da bih njih pratio. Malo su zavladali neki novi ljudi po Forumu, kojima je film, cini se, potpuno nebitan.

Evo ih:
Najbolji Film-One Flew Over the Cuckoo's Nest
Najbolji Glumac-Bobi De Niro(dva puta) (Rebelko,vrati se,ae,bas ce ona registrovat ovaj vapaj)
Najbolji Negativac-Alex DeLarge
Pa ima tu onaj kontroverzni top 250 by Krstarica,prijetili su mi bracom od po 200 kila zbog cenzure,vidjeces ga ti,nace te oni, kad se namerace.
Eto,cisto da se vidi da se ovdje rabota punom parom,ko zna,mozda u nekoj kafanskoj raspravi neko i nas pomene
kao neki kriterijum,mis'im nece,al' lijepo je mislit da oce.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back