To je zato sto si ti civilizovano @-nche ...ja spadam u divlje zivotinje aka gonzo pavijane...
...iako ti niko nije drmao kavez,drago mi je sto ti je prodrman ...jer ces ti sada drmati moj,pa cemo u shamanistickoj histericnoj seansi doci do katarze i prosvetljenja ...
...poruka ze sve ucesnike...stari Grci svoje forume & senate nisu smatrali pacificiranim oazama tolerancije ,vec mesta gde je sve prstalo i gde su katkad sevali i nozevi...naravno sve u cilju opsteg dobra...
...ali u duhu modernih struja obavezujem se da necu vise narusavati javni red i mir(bez obzira sta ja o njemu mislio) i da se izrazim besmrtnim recima Frankie "Five angels" Pentangeli-ja
And I want everyone here to know -- there's not gonna be no trouble from me!
Cicc', a porta!
btw.imam jedan predlog ...predlazem da se sve Pajine podzanrovske teme ubace u sticky,kako bi se sprecilo njihovo klizanje sa prve stranice,pa iako to znaci da cela prva strana bude u sticky-ju...
so be it...ionako sve najpopularnije teme,u edukativnom smislu,ne vrede ni zizljiva graska ...
...ili jos kao bolje resenje mi pada ono sto su svojevremeno uradili na pdf.
filozofija kada su imali subforum
psihologija gore u uglu(sto je kasnije preraslo u pravi podforum) ...
...neka taj nas subforum nosi naziv
Pajin kutak i neka on bude riznica svih podzanrovskih tema koje je Paja pokrenuo ...,mislim da covek to zasluzuje i da mu to dugujemo,jer su te teme daleko bolje i od najboljih kolumni koje citamo u filmskim magazinima ...
edit.ovaj linak -
http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=51921&pp= ...nek se preimenuje i gurne gore kao subforum .