pitanja,pohvale,kritike...

Kad pišeš novu temu,imaš dole da staviš anketu i koliko će biti opcija na anketi...
I kad završiš sve (naslov i ostalo) klikneš da pošalješ temu,i ono će ti prikazati da
staviš opcije... I kad to obaviš pošalješ temu...
P.S. Nisam baš najbolja u obkašnjavanju stvari,i neće me čuditi ako nisi razumela... :D

Naughty_Angel:
Kad pišeš novu temu,imaš dole da staviš anketu i koliko će biti opcija na anketi...
I kad završiš sve (naslov i ostalo) klikneš da pošalješ temu,i ono će ti prikazati da
staviš opcije... I kad to obaviš pošalješ temu...
P.S. Nisam baš najbolja u obkašnjavanju stvari,i neće me čuditi ako nisi razumela... :D
TNX!Razumela sam...

U_R is back!!!:
a da napravimo selekciju neku za moda.......oteramo ove sto nas ne jebu ni 2% i izaberemo nekog novog........I NEKOG KO ME NECE BANOVATI ZA SITNICE I PORUKE OD PRE ISUSA HRISTA!!!!
dodje tako mod jednom u godinu dana,procita neku moju poruku od pre pola godine i banuje me....eeeeeej bre pa ciganske fore su to sve......

A to sto si reko. UPRAVU SI APSOLUTNO

U_R is back!!!:
a da napravimo selekciju neku za moda.......oteramo ove sto nas ne jebu ni 2% i izaberemo nekog novog........I NEKOG KO ME NECE BANOVATI ZA SITNICE I PORUKE OD PRE ISUSA HRISTA!!!!
dodje tako mod jednom u godinu dana,procita neku moju poruku od pre pola godine i banuje me....eeeeeej bre pa ciganske fore su to sve......

Modovi ne mogu da banuju ... Hocu ja da boodem mod :D ... :lol: ... 8) :-o :o

Modovi mogu da banuju ali mozda nam je i bolje bez moda.Kad dodje ti kao shto je roker or metalac trebamo da ga iskuliramo,da niko nepostuje na toj temi...i ako otvori 10 tema smo qlirati jer ce mu jednom dosaditi.A kad admin obrise teme na kojim postujemo (spam ,tvoja slika...)mi cemo otvoriti ponovo.Jest da ce nam otici puno postova(meni prosli put 70)ali ******...

Back