Pitanja oko bruha/kile?

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
Rodjen sam sa bruhom sa obe strane, to je sve operisano pre 22 godine i nisam imao hvala Bogu nijedan problem.

Fora je da sam operisan kao beba, i da su mi vise puta probavali razne materijale na to dole sta li je bem li ga, uglavnom creva su mi bila u mudima da izvinete :lol: i sve je to pucalo jer sam bio beba i nisu mogli to da operisu, pa su metnuli neki specijalni materijal sta ja znam sada koji, uglavnom nisam imao nikakav stvarno problem posle toga.

Koliko je moguce da se tako nesto ponovi?

Rodjen sam sa bruhom sa obe strane, to je sve operisano pre 22 godine i nisam imao hvala Bogu nijedan problem.

Fora je da sam operisan kao beba, i da su mi vise puta probavali razne materijale na to dole sta li je bem li ga, uglavnom creva su mi bila u mudima da izvinete :lol: i sve je to pucalo jer sam bio beba i nisu mogli to da operisu, pa su metnuli neki specijalni materijal sta ja znam sada koji, uglavnom nisam imao nikakav stvarno problem posle toga.

Koliko je moguce da se tako nesto ponovi?

Saznaćeš kad se rodiš ponovo i budeš beba.

Saznaćeš kad se rodiš ponovo i budeš beba.

Odgovor logicki dosledan ali nije eticki. Uaaa sto mu nisi odgovorio na ono sto je mislio i trazio.... :rtfm:

Wrong Turn, a sto to pitas sada i interesujes se? Mislim, jos to ti treba pored svega ostalog da brines....Gde se pa to sad seti, pored suvoce sobe, suvih usta, losih prostorija, stresa od posla, nespavanja, nervoza, socijalne anxioznosti i cega sve vec ne.

Pa malo li je a ? Pusti neke bolesti i za ostale da ostanu hehe. :tease:

Btw, je l te to nesto dole boli ili osecas nesto, ili o cemu se radi kada si otvorio temu? Ako je sve ok i ne osecas nista, zivi zivot, uzivaj, ne brini, neka brinu tvoji lekari koji su placeni za to (a mozes i za to psihogeno osecati raznorazne nepostojece bolove - seti se kada na YT gledamo kako nekog sutiraju u mosnice, odmah i nas "zaboli" i meskoljimo se na stolici. Ili kada vidimo da neko zeva pa moramo i mi....Aaaa f... it, rekoh to i morao sam da zevnem. :mrgreen: )

Nis me ne boli, sem nervoze creva koja još traje, blagi bol ponekad... Ali nema veze sa kilom.

Onda je moguce da je to sindrom iritabilnog kolona. Nemoj se plasiti i smanji stres na nulu, pij redovno i dugotrajno probiotik kapsulice a ako ti je bas lose stanje digestivnog trakta, pitaj nekog doktora da ti prepise neke miorelaksantne lekove da se creva opuste, jer tu ima puno nervnih zavrsetaka.

Back