Питања о Космету на која посланици не желе да одговоре

Watchman

Buduća legenda
Poruka
41.679
По налогу Александра Вучића а у организацији владине Канцеларије за Косово и Метохију на Косову и Метохији у дводневној посети боравила је осмочлана делегација српских парламентараца. Циљ посете је био тај да се промовише капитулације Србије звана Бриселски споразум.

Занимљиви податај јесте да је свој долазак и обилазак пријавило 87 од укупно 250 народних посланика а дошло је свега осморо. Састав делегације чинили су народни посланици из редова СНС и СПС и један из СВМ. Већина њих је или први пут на КиМ или су овде, по сопственом признању, били пре 30-так година.

На иницијативу делегације народних посланика одржан је у Грачаници састанак представника општина и начелника округа јужно од реке Ибар. Образложење је било да желе да чују мишљење народа о споразуму за који су већ гласали у републичком парламенту. На питања председника општине Штрпце зашто нису дошли пре гласања како би имали јаснију слику о стању на терену, нису имали одговор.

Одговоре нису имали и на питања типа: Зашто држава Србија овим споразумом укида своју државност на делу своје територије!? Зашто држава Србија гаси своје институције!? Зашто Влада Републике Србије своје грађане на КиМ назива националном мањином!? Зашто своје институције назива паралелним структурама!? Зашто наша Влада непрестано упозорава Србе неком новом олујом или понављањем 17. марта, иако такве претње не долазе чак ни из Приштине!? Који ће печати стајати на дипломама након завршетка школе!? По чијем ће се наставном плану и програму изводити настава!? Ако је споразум добар и ако Србима гарантује будућност и перспективу зашто они не дођу са својим породицама да живе у тој ”обећаној земљи”!?

Питање је директно упућено Драгомиру Карићу који је иначе пореклом са КиМ, из Пећи. Ко је њима омогућио несметани улазак и боравак на КиМ ако је пре потписивања споразума председник Републике Србије био спречен да борави на богослужењу у манастиру Грачаница!? Ко је омогућио боравак српске жандармерије у Косовској Митровици како би застрашивала народ који тамо живи!?

И још бројна питања на која нису имали ниједан адекватан одговор осим јасних инструкција шта треба да кажу.

Важно је напоменути и то да су се сви присутни, а било их је педесетак, осим начелника косовског управног округа Владете Костића из редова СНС-a, изјаснили, што је и логично, ПРОТИВ Бриселског споразума. Што значи да су сви Срби и северно и јужно од реке Ибар ПРОТИВ противуставног Бриселског споразума.

Занимљиво је и то да се каже да су поједини били народни посланици били до краја искрени и рекли ”да су раније знали какво је стање на терену не би гласали за спорни споразум”.

Е па господо драга, ваљда је сада свима јасно да је Бог на страни Срба и српске вековне и духовне територије!!!

http://srbin.info/2013/05/zvonko-mihajlovic-pitanja-o-kosmetu-na-koja-poslanici-ne/

Gnjide su se usudile, da pod zaštitom šiptara dođu među narod kojeg predaju na milost i nemilost šiptarima.
Naprosto sam zgranut njihovim bezobrazlukom i nedostatkom ikakvog osećaja srama.

Kosovo nije Srbija, i nema sta da poslanici odgovaraju o tome.

tumblr_m5wftdrSVV1qcz8rco1_400.jpg

najozbiljnije.
i sta bi se desilo ponistavanjem sporazuma?
i kako bi resio problem Kosova trajno ?
al ozbiljno bez busanja u grudi

Ti misliš da je predaja Kosmeta rešenja.
Tako ćeš sutra rešavati Rašku oblast, Vojvodinu, Nišavski okrug....
Ko ne želi Kosovo, Kosovo će mu doći na vrata.
Znam da nismo u sadašnjim okolnostima u mogućnosti da ga vratimo milom ili silom.
Zamrznuti, proglasiti teritoriju okupiranom i raditi na jačanju vojske.
Znam šta te muči. U tom slučaju nećeš dobiti jedno veliko ništa, neki imaginarni datum, ebo te on.

Kosovo ima iste elemente drzavnosti kao Srbija, a suverenitet im je ogranicen u istoj meri kao i Srbiji. Isti krac.

ne pricaj gluposti.Kosovo je samo priznato od dela MZ,Kosovo nema vojsku nema policiju i sudstvo,zapravo ima ali sa ucescem stranaca.
Na teritoriji Kosova gotovo da nema industrijske proizvodnje,sa nezaposlenoscu od 40% izdrzavanjem od doznaka i pomoci sa strane Kosovo ne moze da funkcionise.Glavni izgovor MZ za negiranje prava Srbima u R.Srpskoj na samoopredeljenje je da teritorija sa tako malim brojem stanovnistva ne moze samostalno da prezivi.Kosovo bez pomoci ne moze da funkcionise kao samostalna drzava iako je u daleko gorem polozaju od r.Srpske.To je u pravom smislu reci crna rupa koja mocnima sluzi za pranje para i protok crnog novca.
Ni D od drzave

Ti misliš da je predaja Kosmeta rešenja.
Tako ćeš sutra rešavati Rašku oblast, Vojvodinu, Nišavski okrug....
Ko ne želi Kosovo, Kosovo će mu doći na vrata.
Znam da nismo u sadašnjim okolnostima u mogućnosti da ga vratimo milom ili silom.
Zamrznuti, proglasiti teritoriju okupiranom i raditi na jačanju vojske.
Znam šta te muči. U tom slučaju nećeš dobiti jedno veliko ništa, neki imaginarni datum, ebo te on.

ja ne znam sta je resenje....ali bolje i nekakvo nego nikakvo...briga me za datum....nisam za nato ....jacanje vojske ???:think:hmmm...kolko godina bi to trajalo i da li bi opet mogli protiv celog sveta?...treba ziveti dok smo na zemlji....kad umrem mi je sasvim svejedno....svoju decu nikad ne bih poslala u rat...za nikoga i za nista....
zao mi je za Kosovo..nemoj da mislis da nije...ali realno odavna je otislo....i da se ne vracamo na temu ko je kriv.pitanje je kako dalje?

ne pricaj gluposti.Kosovo je samo priznato od dela MZ,Kosovo nema vojsku nema policiju i sudstvo,zapravo ima ali sa ucescem stranaca.
Na teritoriji Kosova gotovo da nema industrijske proizvodnje,sa nezaposlenoscu od 40% izdrzavanjem od doznaka i pomoci sa strane Kosovo ne moze da funkcionise.Glavni izgovor MZ za negiranje prava Srbima u R.Srpskoj na samoopredeljenje je da teritorija sa tako malim brojem stanovnistva ne moze samostalno da prezivi.Kosovo bez pomoci ne moze da funkcionise kao samostalna drzava iako je u daleko gorem polozaju od r.Srpske.To je u pravom smislu reci crna rupa koja mocnima sluzi za pranje para i protok crnog novca.
Ni D od drzave

Ne se sikiraj.... Tu je Veliki Brat. On dotira oko 1000000 x 1000 ojra godisnje u gradZane Squiperijance. To je milijarda ojra. Zato Veliki Bratko za godinicu odvuce rude u vrednosti 10x toliko... Iebe mu se sto KosovSKa Bakljava jeste banana drzava. Dok bude rude bice i drzave, a posle neka krvare. :whistling:

_nobody_

Ne se sikiraj.... Tu je Veliki Brat. On dotira oko 1000000 x 1000 ojra godisnje u gradZane Squiperijance. To je milijarda ojra. Zato Veliki Bratko za godinicu odvuce rude u vrednosti 10x toliko... Iebe mu se sto KosovSKa Bakljava jeste banana drzava. Dok bude rude bice i drzave, a posle neka krvare. :whistling:

_nobody_

to ti objasni kamicku

Ni D od drzave

Priznanje nje nikakav element drzavnosti.
Kosovo ima i policiju i sudstvo, a stranci im uticu na iste kao i kod nas. Naravno, iste institucije su i kod njih i kod nas pune nesposobnih parazita koji veze sa sopstvnim poslom nemaju.
Industrijska proizvodnja, opet, nema nikakve veze sa elementima drzavnosti. Inace, ista je i kod nas jad jadova. Mi proizvodimo nesto samo zato sto uspemo da kao prosjaci izmolimo za nekakvo trziste.
Nezaposlenost i elementi drzavnosti? :think: Hmmmm, to je cak i tebi jasno da nema veze sa vezom. Prava nezaposlenost je i kod nas jako blizu tog procenta. Inace, nevezano za temu, to nije nista lose. Srbija bez strane finansijske pomoci isto tako ne moze da funkcionise. R. Srpska nije nista bolja od Kosova sto se tice parazitiranja i nesposobnosti da se organizuje ekonomija. Kada je njima cak potrebno i da im Srbija daje investicije i da im kupuje lokalni Telekom, toliko o tome.

Mozda oni nemaju ni D od drzave, ali onda, po tim kritertijumima, ni Srbija nema ni D od drzave.

Poslednja izmena:
Priznanje nje nikakav element drzavnosti.
Kosovo ima i policiju i sudstvo, a stranci im uticu na iste kao i kod nas. Naravno, iste institucije su i kod njih i kod nas pune nesposobnih parazita koji veze sa sopstvnim poslom nemaju.
Industrijska proizvodnja, opet, nema nikakve veze sa elementima drzavnosti. Inace, ista je i kod nas jad jadova.
Nezaposlenost i elementi drzavnosti? :think: Hmmmm, to je cak i tebi jasno da nema veze sa vezom. Prava nezaposlenost je i kod nas jako blizu tog procenta. Inace, nevezano za temu, to nije nista lose. Srbija bez strane finansijske pomoci isto tako ne moze da funkcionise. R. Srpska nije nista bolja od Kosova sto se tice parazitiranja i nesposobnosti da se organizuje ekonomija. Kada je njima cak potrebno i da im Srbija daje investicije i da im kupuje lokalni Telekom, toliko o tome.

Mozda oni nemaju ni D od drzave, ali onda, po tim kritertijumima, ni Srbija nema ni D od drzave.

naravno da industrijska proizvodnja nije ali govori sasvim dovoljno o tom narodu, vojska sudstvo policija jesu elemetni drzavnosti koje Kosovo nema. Siptari nisu drzavotovran narod nikada bili niti ce ikada biti.Neko ko ne zna da stvori ili da se izbori za nesto taj nema nikakvu perspektivu i toga su svi svesni osim tebe.Uzmi za primer sve novonastale drzave bivse SFRJ.Repubilke drzave su dobile na tacni sve sto se decenijama gradilo u SFRJ, i sve su uspeli da razjebu za manje od dve decenije pa danas trce u Brisel da rado predaju deo suvereniteta zato sto im treba tutor,bez gospodara su izgubljeni kao goveda u magli.
Sa druge strane Srbija i srpski narod sta su sve prosli u poslednje dve decenije je samo za romane i opet nismo u nista losijem polozaju od ostalih plemena.Sa pravom elitom iscupali bi se veoma brzo bez neke pomoci sa strane.Mi cemo drzavu uvek imati ma sta ti mislio,sipatri nikada zato sto nemaju taj osecaj jer su uvek sve dobijali na mufte.Nas hebe kriminal koji se moze iskoreniti, njih debilizam koji se prenosi sa generacije na generaciju

Poslednja izmena:
naravno da industrijska proizvodnja nije ali govori sasvim dovoljno o tom narodu, vojska sudstvo policija jesu elemetni drzavnosti koje Kosovo nema. Siptari nisu drzavotovran narod nikada bili niti ce ikada biti.Neko ko ne zna da stvori ili da se izbori za nesto taj nema nikakvu perspektivu i toga su svi svesni osim tebe.Uzmi za primer sve novonastale drzave bivse SFRJ.Repubilke drzave su dobile na tacni sve sto se decenijama gradilo u SFRJ i sve su uspeli da razjebu za manje od dve decenije,pa danas trce u Brisel da rado predaju deo suvereniteta zato sto im treba tutor,bez gospodara su izgubljeni kao goveda u magli.
Sa druge strane Srbija i srpski narod sta su sve prosli u poslednje dve decenije je samo za romane i opet nismo u nista losijem polozaju od ostalih plemena.Sa pravom elitom iscupali bi se veoma brzo bez neke pomoci sa strane.Mi cemo drzavu uvek imati ma sta ti mislio,sipatri nikada zato sto nemaju taj osecaj jer su uvek sve dobijali na mufte

Elemenat drzavnosti je suverena vlast, a to su samo institucije koje su deo te vlasti. I one na Kosovu postoje i isto tako su zavisne od stranaca kao i u Srbiji. O tome da li neko jeste ili nije 'drzavotvorni narod', ne mogu nista da kazem zaista, jer sam taj pojam ne znaci nista, ili znaci neke pomohnitalosti, koje me iskreno ne zanimaju. Milijarde ljudi se nisu izborili za bilo sta, ukljucujuci i skoro sve gradjane Srbije, a kamoli za drzavu u kojoj zive; pa opet, vecina tih ljudi zive u suverenim drzavama. Na tacni od SFRJ te drzave nisu dobile nista, osim bolesnog i paraziskog sistema. To i ne moze da se razjebe, jer je to vec po samoj svojoj definiciji razjebano. Da, male drzave, kao i uvek, parazitiraju na racun velikih, i u ekonomskom, i u kulturoloskom smislu. Tako smo i mi radili jos od vremena Karadjordja, tako sada rade sve bivse SFRJ republike.

Srbija i srpski narod su skupina lopaova, parazita i nesposobnjakovica, i u gorem smo polozaju od svih, izuzev od onih prekodrinskih ludaka. Mi se ne bi iscupali ni da nam licno Margaret Tacer dodje na celo drzave, jer smo nesposobna i parazitska bagra. Mi imamo drzavu koja se uopste ne razlikuje od drzave Kosovo. Svako ko misli drugacije, poseduje klasicnu srpsku osobinu, precenjivanje sebe. Zato smo i ovde gde jesmo. Mali, glupi, jadni i bedni, a mislimo da smo mnogo dobri, jaki i sposobni. Pravi Srbi. Glupi Srbi.

Poslednja izmena:

Back