Pitam se...

Mmm Menažžž :heart: ližimo zajedno :lol:

- - - - - - - - - -

Nisu sportski tipovi, ništa od toga.... previše brzo rastu, osim što je stariji car za plivanje, prosto je talentovan ali neće..ima još malo šanse da krene da trenira, mada ne verujem. Za ostale sportove imaju 2 leve noge, ali pošto će biti visoki, da ne bi bili i trapavi, teram ih zbog motorike na skijanje... Smešni su :heart:

Ahaha... kao moje dete da si opisao. Visok i ne zna gde ce sa rukama i nogama. Pre je trenirao plivanje a sada veslanje.
Na zimskom raspustu bio kod babe i dede, i baka mu ugadjala, terala po svom... ugojio se. Poludela sam! U nekim duksevima kao kondom da je navukao. Dete mi bilo lepo, sada lici na virslu:( Ali, zavela sam red! Vratice se na staro ne zvala se ja...!!!

Ahaha... kao moje dete da si opisao. Visok i ne zna gde ce sa rukama i nogama. Pre je trenirao plivanje a sada veslanje.
Na zimskom raspustu bio kod babe i dede, i baka mu ugadjala, terala po svom... ugojio se. Poludela sam! U nekim duksevima kao kondom da je navukao. Dete mi bilo lepo, sada lici na virslu:( Ali, zavela sam red! Vratice se na staro ne zvala se ja...!!!
Bogomoljka.:lol:

Back