ПИТАМ СЕ ПИТАМ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
VRLO interesantno pitanje...Mislila sam da se to ne uci,mislila sam da se muskarci radjaju sa "tim" ali ima i izuzetaka SRECOM!Znas sta decko...Sada nemam vremena ali cu ti napisati ponasanje mojih bivsih frajera,znaci GARANT USPEVA!
p.s.
STO SI VECI GAD I KRETEN,VOLECE TE SVE VISE!

Usamljena mala:
VRLO interesantno pitanje...Mislila sam da se to ne uci,mislila sam da se muskarci radjaju sa "tim" ali ima i izuzetaka SRECOM!Znas sta decko...Sada nemam vremena ali cu ti napisati ponasanje mojih bivsih frajera,znaci GARANT USPEVA!
p.s.
STO SI VECI GAD I KRETEN,VOLECE TE SVE VISE!

Hvala bogu da ima realnih devojaka.

...Ovaj zivot je zaaaaistaa, zaista tuuuuzaaaannn...i nepravedan...i uzasno surov... :(
Kako to da u ljubavi,ne fercera pravda, da se slichno slichnom raduje tj. da djubre na djubre ide (kao para na paru), a da se ''oddjubreni'' sa ''oddjubrenim'' spajaju i ''vidaju rane od djubriva'' i zive duuugooo i sreeetno do kraja svijeta i vijeka...Kako bi sve bilo lakshe... 8-)

Gljiva zjalelovka:
...Ovaj zivot je zaaaaistaa, zaista tuuuuzaaaannn...i ne pravedan...i uzasno surov... :(
Kako to da u ljubavi,ne fercera pravda, da se slichno slichnom raduje tj. da djubre na djubre ide (kao para na paru), a da se ''oddjubreni'' sa ''oddjubrenim'' spajaju i ''vidaju rane od djubriva'' i zive duuugooo i sreeetno do kraja svijeta i vijeka...Kako bi sve bilo lakshe... 8-)

Krivo mislis. Nadju se neodjubreni, nego jedan sigurno postaje.
To ti je ono ako si fer prema zeni (ne dobar jer to je glupost) ona onda postaje pokvarena, i tako obratno.
S tim se svi morate pomiriti inace nikad na zelenu granu.
To je neko nepisano pravilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back